Heti horoszkóp szeptember 27. – október 3.: Kommunikálj és törődj magaddal többet

Kos

Ezen a héten rájössz, hogy talán több áldozatot hozol a szükségesnél, de félsz, hogy ha abbahagyod, elveszítesz valamit. Vagy a legjobb szándékkal próbálsz segíteni egy másik embernek, de a végén kimerültnek és frusztráltnak érzed magad. Gondold át, hol húzd meg a határt.

Bika

A héten szerzett tapasztalataid azon múlnak, hogy mennyire vagy képes együttműködni másokkal, és milyen kompromisszumokat tudsz kötni személyes és szakmai kapcsolataidban. Mert ha a végletekig elmész, és nem alkalmazkodsz a veled együtt élő és dolgozó emberek véleményéhez és igényeihez, ne lepődj meg, ha az elkövetkező napokban ellenállnak. Ez az időszak arra is alkalmas, hogy lezárd a régi kötelezettségeket, és helyet adj új embereknek és projekteknek.

Ikrek

Ezen a héten sokkal nyugodtabbnak és magabiztosabbnak fogod érezni magad. Néhányan megerősítést kapnak arról, hogy jó úton járnak – mert azt fogják tapasztalni, hogy a szándékaik könnyebben megvalósulnak, és a múltban befektetett kemény munka meghozza gyümölcsét. Folytassátok ugyanebben a szellemben, és valósítsátok meg a gyakorlatban, amit elhatároztatok. Vigyázz jobban magadra, és ha rosszul érzed magad, találj módot arra, hogy többet pihenj és legyőzd a stresszt.

Rák

Ezen a héten sokkal nyugodtabb lesz az érzelmi életed, és általában jól érzed magad. A szülőkkel és a gyerekekkel való kapcsolat harmonikus lesz, és sokan kellemes pillanatokat szereznek majd otthon. Az előttünk álló napok örömet hozhatnak azoknak, akik régóta táplálják az otthonhoz, a családhoz és a gyermekekhez kapcsolódó vágyaikat. Ha a munkád kreatív jellegű, az elkövetkező napokban lehetőséged nyílik arra, hogy megmutasd tehetségedet és jó eredményeket érj el.

Oroszlán

A hét első két napja feszültebb lesz, és ekkor a legnagyobb a kockázata annak, hogy hevesen és túlságosan érzelmesen reagálsz. Néhányan elrejtitek majd, amit éreztek, de ez nem jelenti azt, hogy nem tombol bennetek vihar. Egy másik személy – partner, családtag vagy munkáltató – viselkedése összezavarhat téged, és előfordulhat, hogy nem tudod, hogyan viselkedj. Ha szellemi munkával – például írással – foglalkozol, akkor igazán szerencsés vagy: elég produktív leszel, mivel ösztönzőleg hat az elmédre.

Szűz

Az elkövetkező napokban nem lesz hiány a társasági életben és a társadalmi kapcsolatokban. Sokan közületek utaznak majd, és eszmét cserélnek barátaikkal, kollégáikkal és üzleti partnereikkel. Kommunikációd különösen aktív lesz, ezért készülj fel arra, hogy több emberrel osztod meg véleményedet és ötleteidet. Lehet, hogy a dolgok nem olyan ütemben történnek, ahogyan szeretnéd, de ha kitartasz és türelmes vagy, akkor jó esély van arra, hogy sikereket érj el.

Mérleg

Erős hét vár rád, amelyben személyes törekvéseidnek és projektjeidnek szentelheted magad, és elég sokat haladhatsz előre. A munkához nem lesz hiányod energiából, és sokkal bátrabb leszel a döntéseidben és a tetteidben. Ezen a héten is el kell majd viselned néhány korlátozást és késést, de ez nem zavarhat, hiszen nyugodtan felkészülhetsz az elkövetkező aktív napokra. Használd ki a befolyásodat: vegyél részt több társadalmi eseményen.

Skorpió

A jegy egyes képviselői számára a hét napjai feszültebbek lesznek. Otthoni vagy irodai kapcsolataidban olyan probléma kerülhet előtérbe, amely komoly gondolkodásra késztet. Győzd le az aggodalmaidat, és ha szükséges, beszélj valakivel arról, hogy mi történik. Ezen a héten lehetőséged nyílik arra, hogy megoldj egy családi drámát, ami már régóta nyomaszt téged. Megkönnyebbülést fogsz tapasztalni, és szabadabban fogsz lélegezni.

Nyilas

A hét elején különösen érzékeny leszel a környezetedben élők hangulatára, és tekintettel leszel rájuk. Fennáll a veszélye annak, hogy mindent, amit a szeretteid és a kollégáid mondanak és tesznek, meglehetősen magadra veszel, és néhányan úgy érzik, hogy ez hatással van rájuk. Lehetséges, hogy a szerelmi kapcsolatokban régi sebek nyílnak fel, vagy a féltékenység eluralkodik rajtad. Ügyeljünk arra, hogy ne dramatizáljuk a történéseket.

Bak

Ez a hét a szakmai fejlődésed csúcspontját jelentheti, vagy ha nem szereted a munkádat, és váltani szeretnél, lehetőséged adódhat arra, hogy éles fordulatot vegyél. Ha több kötelezettséged van a gyerekek vagy egy másik családtag mellett, akkor zsonglőrködnöd kell a magánéleted és a munkád között. Ne hagyd azonban, hogy a bűntudat meggátoljon a fejlődésben, különösen, ha hosszú ideig elhanyagoltad magad, mert a környezetednek szüksége volt rád. Ha azonban a magánéletedről van szó, ügyelj arra, hogy ne hanyagold el teljesen, és fordíts elég figyelmet a szeretteidre.

Vízöntő

Ezen a héten learathatjátok annak a munkának a gyümölcsét, amit az elmúlt napokban, sőt hetekben fektettetek bele. Ha eléggé összpontosítottál és keményen dolgoztál, akkor most jó eredményeknek örülhetsz. Nézz körül új lehetőségek után, hogy tanulhass és fejlődhess, hogy előrébb léphess a karrieredben és növelhesd a jövedelmedet. Bármilyen kérdés is foglalkoztatott az elmúlt hetekben, az elkövetkező napokban lehetőség nyílik arra, hogy tisztábban láss, és megtaláld a számodra megfelelő utat. Bízz jobban az intuíciódban, és cselekedeteidben ez vezéreljen, ne csak a józan eszed.

Halak

Ezen a héten komolyabban kell venned a munkahelyi kötelezettségeidet és a házi feladatokat. Tegyél lépéseket, még akkor is, ha te az a fajta ember vagy, aki hamar megunja a rutinszerű tevékenységeket, és inkább a fényes jövőre vonatkozó terveket készít. Az a hajlamod, hogy túlságosan elmerülj az álmaidban, megfoszt téged attól a lehetőségtől, hogy sok jó munkát végezz, és megadd magadnak a stabilitást, amire szükséged van az előrelépéshez.

Random Posts