Az Ikrek legfontosabb feladata a következő héten a világos és teljesen egyértelmű fogalmazás lesz, a Nyilas még a szemétből is aranyat fog varázsolni, a Bikára pedig rátalálhat a szerelem. Szép hetet mindenkinek!

Kos:

Minden idegszáladdal a munkára kellene koncentrálni, mert az életnek ezen a területén érhetsz el nagyon jó eredményeket. A kollégák között azonban van olyan, akivel szemben legalább tíz lépés távolságot kellene tartanod, mert az illető irigységében talán még egy kanál vízben is meg tudna fojtani. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra van szükség, mert veszteség, kár is érhet.

Bika:

Felettesről vagy jót mondj, vagy hallgass! És ezt még akkor is így tedd, ha tudod, hogy a főnöködnek nincs igaza, vagy kristálytisztán látod, hogy rossz döntést hoz. Nincs értelme most szembeszállni vele, mert csak te húzhatod a rövidebbet. A házasságok, régi együttélések akkor működhetnek jól, ha te nem akarod a társadra erőltetni az akaratodat. A szerelem ege vakítóan kék lehet.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

Ikrek:

A legfontosabb feladata: a világos és teljesen egyértelmű fogalmazás. Ugyanis csak így kerülheted el a zűrzavaros helyzetet, vagy, hogy a félreinformáltság hatására olyasmit tegyél, amit nem kellene. Ha még nem vagy szerelmes, akkor meglepődve tapasztalhatod, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Ingatlanügylet vagy költözés bonyolítására, rokoni kapcsolat ápolására kiváló a hét.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X