Kos nő

Kosban születetteknek azt javasoljuk, hogy legyenek óvatosabbak a pénzügyi szektorban. Kerülniük kell a nem szükséges meggondolatlan kiadásokat, és ügyelniük kell arra, hogy lépést tartsanak a fizetéseikkel és adósságaikkal. Kerülje a konfliktusokat és a feszültségeket a hatóságokkal, a főnökökkel. A karrierje halad, de a dolgok meglehetősen lassan haladnak. Az Kosok munkájában rejlő ötletek hasznosak lehetnek, és mások tiszteletét, sőt kisebb előnyöket is elhozhatják számukra.

Bika nő

Meglepő párbeszédeket folytathatnak a párkapcsolatukban, váratlan szavakat mondhat abból a vágyból, hogy a dolgok másképp alakuljanak. Néhány, a Bikák által újra elemzett alapelvet most kiemelhetünk, a szentimentális életben más mintára van szükség. Az egyedülálló Bikákat a legkellemesebben lepik meg a héten, mert olyan meglepetéseik lehetnek, amelyek új életre keltik a szerelmi életet. Esetleg még új emberekkel is találkozhat. Javasoljuk, hogy fordítson nagyobb figyelmet a szakmai dolgok tárgyalására, az üzleti partnerekkel és együttműködőkkel folytatott párbeszédre, mert feszültségek merülhetnek fel.

Ikrek nő

Az Ikrek jegyében születettek meg tudnak oldani egy régebbi helyzetet, amely az otthont vagy a családot érinti. E jegyben szülöttek megállapodhatnak szeretteikkel, és ez nagyon megnyugtatja őket. Szorongás és zavartság azonban felmerül a munkahely kapcsán. az Ikrek nő kíváncsi, hogy jó úton jár-e, bízniuk kell-e a körülöttük élőkben. Ezen a héten kerülni kell a barátoknak nyújtott kölcsönöket, és kedvező a projektek felülvizsgálata.

Rák nő

A Rák jegyében születetteknek meglepetései lehetnek a barátaikkal kapcsolatban, olyan híreket és információkat találhatnak, amelyekre nem számítottak, de el kell fogadniuk. Egyes Rák nők vonzódhatnak a kapcsolatban élő személyekhez, váratlanul megszerethetik mások párját, de felül kell kerekedni az ilyen érzéseken. A szerződéssel, a partnerséggel kapcsolatos konfliktusos helyzetek szakmailag kialakulhatnak, és jó lenne, ha a Rák nők nyitottak lennének a változásokra, mert hosszú távon előnyösnek bizonyulnak.

Oroszlán nő

Ezen jegyben született nők jó híreket kaphatnak a szakmai szektortól. Az Oroszlán nőnknek lehetőségük van szakmai imázsuk javítására, de olyan célok elérésére is, amelyekért harcoltak, és amelyek a jövedelem növekedésével járhatnak. Lehet, hogy egyes Oroszlán nők új irányba mennek a karrierjükben, és még ha meg is kell változtatniuk néhány elképzelést és mentalitást, rájönnek, hogy előnyösek. Óvakodjon a családi konfliktusoktól. Előfordulhat, hogy fel kell venniük egy kis pénzt házjavításra vagy egy szülő támogatására.

Szűz nő

Azok a Szűzben születtek, akiknek hosszú távú kapcsolataik vannak, javíthatják az állapotukat. A Szűz nők olyan jövőképeket is kidolgoznak, amelyek támogatják őket az evolúcióban, legyen az szentimentális vagy személyes. Lehetséges, hogy néhány Szűz nagyon szenvedélyesen él egy szerelmi szálat, hogy újra felélessze a szenvedélyt a prjában. Nem ajánlott azonban most új kapcsolatba lépni, mert az csak kaland lehet. Vigyázzon azonban a párbeszéddel és a kommunikációval, mert feszültségek adódhatnak, durva szavakat lehet mondani. Az utazás  ezen a héten sem választható, ezért kerülni kell az ilyen fajta felkéréseket.

Ezt már olvastad?
Szombati horoszkóp, Március 25., Minden okunk megvan az örömre!

Mérleg nő

A Mérleg jegyében születetteknek nagy esélyei vannak arra, hogy ezen a héten megbékéljenek egy volt partnerükkel, vagy rejtett szenvedélyt éljenek, mások szemei ​​előtt. Figyeljen fokozottan a pénzügyi szektorra, mert zűrzavarok, konfliktusok léphetnek fel, és az ebben az irányban tett intézkedések nem ösztönözhetők. A kölcsön, egyes befektetések átértékelése kedvező lehet. Akik párjukkal egy fedél alatt élnek, konfliktusokba keveredhetnek a házimunkák miatt. Vannak olyan helyzetek is, amikor a család beavatkozik a pár életébe.

Skorpió nő

A Skorpió jelében születetteknek óvatosnak kell lenniük, amit és hogyan mondanak, hogyan viszonyulnak párbeszédhez párkapcsolatukban vagy szakmai kapcsolatban, mert konfliktusokat okozhatnak, és alig érnek el későbbi megértést. A munkahelyen a Skorpió nőknek új ötleteik vannak, de nem vezethetnek cselekvéshez, mert mások, kollégák nem fogják átérezni őket. A magányosaknak nagy esélyük van arra, hogy megszeressenek valakit. A csoportos projektek, a baráti társaságok előnyösek számukra. Egyes Skorpió nők támogatást kaphatnak egy fontos embertől.

Nyilas nő

Ezen jegyben születtek ambiciózusak lehetnek és pénzt kereshetnek ezen a héten, esetleg még egy új jövedelemforrást is felfedezhetnek. A romantikus kapcsolathoz kapcsolódó finom átalakulások vannak, amelyek felüdülést hozhatnak a szerelemben. Szakmailag jó dolgok történnek, némelyik váratlan, de előrelépési lehetőséget, sőt esélyt teremthetnek. Az egészség károsodhat, a túlzott munka és az idegi feszültség miatt nagy fáradtság jelentkezhet. A múlt visszatérhet, egyes emlékek fájdalmasak lehetnek.

Bak nő

A Bak jegyében születettek családi helyzetben, vagy az otthonra, az ingatlanra célozva veszik kézbe a gyeplőt. Megszabadulhatnak valami régitől, amire már nincs szükségük. Érzelgős szinten mindenféle meglepetés előfordulhat, különösen azok esetében, akiknek távolsági kapcsolataik vannak, vagy más kultúrából származó emberekkel élnek. Egyes Bak nők ismerhetnek valakit, akivel együtt érezhet az elvek és a meggyőződés szempontjából, talán megismernek egy embert egy tanfolyamon, egy szemináriumon. Vigyázzon a barátokkal való konfliktusokkal, különösen ott, ahol közös tervek születtek, mert talán nem tartják tiszteletben.

Vízöntő nő

Azok, akik a Vízöntő jegyében születtek, örökösödést, örökségi javakat birtokolhatnak, hitelt szerezhetnek, vagy kedvezően megoldhatják a bankokkal, lakhatással kapcsolatos helyzetet. Szakmailag feszültségek merülhetnek fel a feletteseikkel, és meglehetősen zavarosak lehetnek a dolgokhoz való hozzáállás miatt, de megtalálják a legjobb megoldást. Nem szabad túlzásokba esni, nehogy komolyabb gond keletkezzen. Egyes Vízöntő nők átvehetik a gyeplőt és megoldhatnak egy egészségi helyzetet, a múltból valami tisztázható. Ihletet kapnak, és megoldásokat találnak.

Halak nő

A Halak jegyében születetteket meglepheti élettársuk hozzáállása, kellemes meglepetést, váratlan híreket kaphatnak. Az alapelvek, mentalitások, meggyőződések sorozata arra kényszeríti a Halak nőket, hogy változtassanak hozzáállásukon, vagy pontos meggyőződésüket felforgatják a fejükben a hírek, a párbeszéd… Ezen a héten pénzügyi tevékenységek folynak egy projekttel kapcsolatban, esetleg váratlan támogatás várható a környezetéből, aki segít önnek pénzt keresni.

X