Kos

Ez egy izgalmas hét. A társasági és szakmai meghívások most már normálisak, ezért szokj hozzá, hogy naponta több dologgal is zsonglőrködnöd kell. Ne folytsd elaz érzelmeidet. Előfordulhat, hogy nehezen találod meg az egyensúlyt a munka és az otthonod között, vagy egyszerűen csak eleged van a régi rutinból. Most nem elég, ha egyszerűen pénzt keresel. Meg kell tapasztalnod, hogy hogyan tudod beosztani az idődet.

Bika

Ezen a héten rengeteg új lehetőséged van arra, hogy több pénzt keress. Készülj fel arra, hogy egy régóta dédelgetett terved megvalósítsd. Az álmaid nagyon jó eséllyel valóra válnak, ha mindenben, ami kínálkozik, cselekszel. Az adósságok házában zajló asztrális tevékenység óva int attól, hogy ezt a számot tovább növelje.

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp Péntekre, Március 31., Sikerül tisztázni a dolgokat!

Ikrek

Ez a hét ideális arra, hogy egy új vállalkozás beindításán gondolkodj. Változik a munkád, ahogy a pénzügyeid képe is. Az árral haladni azt jelenti, hogy el kell fogadnod, ami most történik, ahelyett, hogy megpróbálnál ellenállni neki. A kapcsolataid nemcsak fontosak, de álomszerűen tökéletesek is életednek ebben a pillanatában.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X