Heti szerelmi horoszkóp 2023. augusztus 14-20

Kos

A legjobb nap a szerelemre: augusztus 15, kedd

A Juno aszteroida augusztus 15-én az Oroszlánba lép, aktiválva az elkötelezettség és az öröm szektorát. A Juno a házasságot uralja, és életednek ez a területe arra irányítja a figyelmedet, ami mellett valóban el akarsz kötelezni magad. Van itt egy figyelmeztetés. Nem csak arról van szó, hogy logikus vagy racionális térből kötelezd el magad, hanem arról, ami a legtöbb örömet hozza az életedbe. Végeztél azzal, hogy megállapodj bármivel, ami eltávolít a szenvedélyes, teljes életedtől. A Juno energiájának elfogadásával a boldogság és a szeretet kerül előtérbe minden döntésedben.

A Juno az Oroszlánban ebben a csillagjegyben a Vénusz Retrográd jegyében fog játszani, segít megérteni, hogy hol adtad át a hatalmadat, vagy hol kötelezted el magad olyan okokból, amelyek nem a lelkednek szólnak. Ne becsüld alá a boldogság fontosságát, amikor megengeded magadnak, hogy felszabadulj egy ragyogó új fejezetbe.

Bika

A legjobb nap a szerelemre: augusztus 15, kedd

A szerelem gyakran azt jelenti, hogy a kapcsolatodban stabilitást és biztonságérzetet érzel, mivel arra irányítanak, hogy arra koncentrálj, ami úgy érzed, hogy az időtől kezdve bármilyen próbát ki fog állni. Az életben ritkán mennek a dolgok a tervek szerint, ez azonban nem jelenti azt, hogy a szerelem vagy a vágyott kapcsolat lehetetlen. Mivel a Juno az Oroszlánban az otthonodra és a családi szektorodra irányítja a figyelmet, összpontosíts arra, hogy mélyebben elkötelezd magad a másik szeretete és a szenvedélyeid mellett.

Az Oroszlánban járó újholddal életednek ezen a területén is egy olyan kezdet mutatkozik meg, amely nemcsak a keresett stabilitást, hanem a szenvedélyt is kínálja. Igen, lehet, hogy másképp néz ki, mint ahogyan tervezted, de ez nem jelenti azt, hogy nem neked szól.

Ikrek

A legjobb nap a szerelemre: augusztus 15, kedd

Mielőtt nagy párkapcsolati döntéseket hoznál, próbálj meg ezen a héten a sebezhetőségedre és az érzelmi igazságodra koncentrálni. A Juno és az újhold aktiválja a kommunikációs szektorodat, növelve egy döntő fontosságú romantikus beszélgetés valószínűségét és a partnerednek való újfajta önkifejezésedet. Nem kell elrejtened bizonytalanságaidat vagy félelmeidet a partnered elől, és ha őszintén megosztod őket, gyakran megteremtheted azt a kapcsolati konteót, amelyre őszintén vágytál.

Az igazságod nagy szerepet játszik az e heti energiában. Átölelheted a gyönyörű lehetőségeket, ha az érzéseidre összpontosítasz, és a szívedbe engeded őket. Ahelyett, hogy csak beszélsz vagy reagálsz a partneredre, továbbra is ellenőrizd a szíveddel, hogy megbizonyosodj arról, hogy bármi, amit mondasz, nem az igazság, hanem segít neked is közelebb kerülni ahhoz, amire vágysz.

Rák

A legjobb nap a szerelemre: augusztus 15, kedd

Itt az ideje, hogy levetkőzd a méltatlanság érzését, mivel a Juno az Oroszlánban arra kér, hogy teljesen és maradéktalanul kötelezd el magad isteni érdemességed elfogadása mellett. Amikor az életedben átmenet és változás pillanatai következnek be, úgy érezheted, hogy ez egy csapás az identitásodra, amikor rájössz, hogy a dolgok talán nem úgy alakultak, ahogyan azt elképzelted. Mégis, ha radikális elfogadással tiszteled a dolgokat úgy, ahogy vannak, akkor láthatod, hogy nem minden a tiéd.

Egy másik ember tetteinek semmi köze hozzád, de a te döntésed az, hogy hagyod-e, hogy befolyásolják azt, ahogyan látod magadat és hogyan mozogsz ebben az életben. Vedd vissza a hatalmadat, és kötelezd el magad teljesen az értéked mellett. Mint látni fogod, ez a kezdete annak, hogy minden mást megfordíts. Hatalmas remény van itt egy sokkal jobb jövőre, mint bármi, amit magad mögött hagytál, de őszintén hinned kell benne, hogy megteremtsd.

Oroszlán

A legjobb nap a szerelemre: augusztus 15, kedd

Az univerzumban minden feléd mutat, kedves Oroszlán, hiszen nemcsak a te csillagjegyed évszaka van, de a Hold, a Júnó és a Vénusz retrográd állása is inspirál és segít a fejlődésedben. Az üzenet itt egyszerű: minél inkább elfogadod a belső igazságodat, annál elégedettebb leszel a tetteiddel. Nem kell olyan lenned, mint bárki más, vagy rábeszélned magad arra, hogy mással összhangban legyél. Ehelyett te vagy az, aki vagy. Ez a kezdete annak, hogy valóban képes legyél meglátni, mit teszel le az asztalra, és lehetővé teszi számodra, hogy tiszteletben tartsd, hogy egy másik valóban összhangban van-e veled vagy sem.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

A csillagjegyedben a Juno arra kér, hogy kötelezd el magad, az önszeretet, az önértékelés és még az élet egyedi látásmódja mellett is. Azzal, hogy először önmagadat tiszteled, leveted az eddig viselt álarcokat, lehetővé teszed magadnak, hogy végre magadhoz vonzd azt, amit neked szántak.

Szűz

A legjobb nap a szerelemre: augusztus 16, szerda

Az újhold az Oroszlánban aktiválja az álmok és az intuíció szektorát, mivel új kezdetet tehetsz isteni éned tiszteletére. A logikus oldalad és a spirituális oldalad integrálásának megtanulása kihívást jelenthet, de ez a holdtöltés éppen ebben segít neked. Azzal, hogy magadhoz öleled önmagad mindkét oldalát, a természetes személyiséget és a misztikust, lehetővé teszed magad számára, hogy nyitottabb legyél a szeretetre, és hálát találj a kapcsolatod öröméért és szépségéért.

Ezen a héten hajolj magadba, kapcsolódj újra a forrásodhoz, és tanuld meg, hogy álmaidat és intuícióidat az isteni jeleknek tekintsd. Ha mélyebben tudod magadhoz ölelni önmagadnak ezt a részét, akkor azt is tudod, hogy nagyobb bizalmat és hitet gyakorolj az élet áramlásában. Ne feledd, hogy a szeretetben mindig vannak magasságok és mélységek. Csak az a kérdés, hogy együtt tudtok-e átmenni rajtuk.

Mérleg

A legjobb nap a szerelemre: augusztus 16, szerda

Az Oroszlán-energia aktiválja a célok és az előremutató gondolkodás zónáját, segít a szívedre hangolódni, és nem hajlandó feladni azt, ami a legfontosabb. Az újhold az Oroszlánban életednek ebben a részében megújítja életkedvedet, mivel bátorítást érzel arra, hogy tovább építsd azt, amiről a szíved mélyén tudod, hogy neked van szánva. Ha ez idő alatt önmagadra összpontosítasz, képes leszel tisztelni az igazságodat, és tovább építheted a sorsodat – ahelyett, hogy egy korábbi tervhez próbálnál ragaszkodni, amelyet valaki más tervezett számodra.

Egyetlen szerelem sem kényszeríthet arra, hogy feladd az álmaidat, vagy elmenj az igazságodtól. Ha meg kellett változtatnod alapvető álmaidat vagy értékeidet, hogy egy szerelmedet magad mellett tartsd, az a te jeled, hogy el kell hagynod. Minél inkább azt az életet éled, amelyet megfelelőnek érzel magadhoz, annál inkább vonzani fogod azt a részt, aki ugyanígy érez.

Skorpió

A legjobb nap a szerelemre: augusztus 16, szerda

Az újhold az Oroszlánban rávilágít az életed egyensúlyára, és arra, hogy megteremtetted-e a szükséges teret a keresett szerelemhez. Ha külső zavaró tényezők, múltbeli kötelezettségek, karrier vagy akár a múltból származó más ügyek akadályoznak abban, hogy előre haladj, itt az ideje, hogy kinyilvánítsd szuverenitásodat a világnak. Koncentrálj arra, hogy mit szeretnél igazán a szerelmi életedtől, de nézz szembe magaddal is brutális őszinteséggel, hogy megteremtetted-e a teret ahhoz, amit szeretnél, hogy megnyilvánuljon.

A tér megteremtése kihívást jelenthet, mert kezdetben nincs végleges tudás arról, hogy mi fogja betölteni, de ha továbbra is csak a félelem miatt terelgeted magad, vagy ragaszkodsz dolgokhoz, azzal garantálod, hogy soha nem is fog. Fogadd el az igazságodat és a belső vágyadat mindarra, amit valaha is szerettél volna, hogy szeretet legyen, majd hozd meg a rendíthetetlen döntést, hogy megteremted a teret, hogy megjelenhessen.

Nyilas

A legjobb nap a szerelemre: augusztus 16, szerda

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Itt az ideje, hogy életed új útjára összpontosíts, amelyet – mivel a Vénusz retrográd mozgása a bőség szektorodon keresztülhaladt – több mint késznek érzed magad a folytatásra. Az Oroszlán energiája aktiválja a spiritualitás, a bőség, a szerencse és akár az új tapasztalatok témáit. Segít megtanulni, hogy a szívedet és az igazságodat kövesd. Ugyanakkor azt is megköveteli, hogy magaddal hozd a szükséges tudást és tudatosságot ahhoz, hogy döntéseid segítsenek abban, hogy megnyilvánuljon az a kapcsolat, amelyre valóban vágysz.

Az újhold az Oroszlánban esélyt kínál neked a tisztánlátásra és az újrakezdésre, de neked, kedves Nyilas, élned kell vele. Még ha most kihívásnak is érzed, engedd meg magadnak, hogy elkezdj a jövő felé fordítani a tekintetedet, és ne nézz többé vissza arra, ami volt. Győződj meg róla, hogy ellenőrizd, mit tanultál ez idő alatt. Az elmélkedés ezen aspektusa biztosítja, hogy olyan helyen vagy, hogy összehangolódj a romantikus sorsoddal.

Bak

A legjobb nap a szerelemre: augusztus 15, kedd

A Juno aszteroida augusztus 15-én lép az Oroszlánba, ami segít abban, hogy elkötelezd magad az életed új romantikus fejezete mellett. A Juno szabályozza a házasságot, és miközben átmenetileg engeded magad kipróbálni az újfajta sebezhetőséget, azt is észrevetted, hogy már nem tartod azokat a nézeteket az elköteleződésről, amelyeket egykor vallottál. A szíved mélyén tudod, hogy ezúttal másképp lesz. Ezt minden porcikádban érzed. Most már csak bíznod kell ebben, hogy megragadhasd azt, ami már a tiéd.

Ezen a héten koncentrálj a szívedre, fejezz ki hálát mindazért, amit az elmúlt időszakban elértél és meggyógyultál, és engedd meg magadnak, hogy izgatottá válj a romantikus partnered iránti elköteleződéssel kapcsolatban. Az elköteleződés nem jelenti semmi elvesztését, hanem lehetőséget arra, hogy mindent megnyerj. Amikor képes vagy elfogadni ezt az igazságot, végre megengeded, hogy a szerelem újra befogadjon.

Vízöntő

A legjobb nap a szerelemre: augusztus 15, kedd

Intenzív időszak ez számodra, mivel a retrográd Vénusz, a Hold, a Nap és most a Juno is aktiválja a romantikus szektorodat, és a múltból a jövőbe és vissza irányítja a figyelmedet. Most nagyobb szabadságot élvezhetsz, mivel romantikus döntéseidben nagy tisztánlátásra tettél szert. Bár eddig azt hitted, hogy a gyógyulás és a növekedés helyéről működsz, és így is volt, ez az új fejezet semmihez sem hasonlítható, amit eddig tapasztaltál.

Amikor felszabadítod magad, ahogyan csak te teheted, megengeded magadnak, hogy életed teljes igazságát befogadd. A dolgok megváltoznak ezen új szemüvegen keresztül, és ezzel együtt a képességed is, hogy újra késznek érezd magad arra, hogy szíved-lelked elkötelezd egy új romantikus kapcsolat mellett – vagy egy olyan kapcsolat mellett, amelyet új perspektívából látsz. Szánj időt az alkalmazkodásra, de ne felejtsd el megragadni ezt a lehetőséget a szerelemre, amit megérdemelsz.

Halak

A legjobb nap a szerelemre: augusztus 16, szerda

Az Oroszlán-energia aktiválja a jólét zónáját, mivel arra kérik, hogy lassítson le, és összpontosítson arra, hogy a saját egészségét, a mentális, érzelmi, spirituális és fizikai egészségét hogyan befolyásolja a romantikus kapcsolatát. Amikor a legjobbnak érzed magad, akkor vagy abban a helyzetben, hogy ezt vonzod és választod. Arra hívunk benneteket, hogy ez idő alatt menjetek befelé, adjátok meg magatoknak, amire szükségetek van, és térjetek vissza az önszeretet bőségének helyére.

Amikor tiszteled az értékedet, és képes vagy olyan döntéseket hozni, amelyek ehhez igazodnak, a romantikus kapcsolatod mindig ezt fogja tükrözni. Az Újhold az Oroszlánban az életednek ebben a szektorában arra ösztönöz, hogy helyezd előtérbe önmagad, összpontosíts arra, hogy a lehető legjobban érezd magad, és biztosítsd, hogy soha többé ne áldozd fel magad másért – bármennyire is szereted őt.

X