Heti szerelmi horoszkóp, április 11-17., Boldog véletlenek!

Kos

Lehetséges, hogy az Anahata, a szerelem szívcsakrája szenvedni fog az április 15-én a Halakba lépő Mars hatására. Az asztrológusok azt tanácsolják a Kosoknak, hogy ne idegeskedjenek korán, és ne essenek pánikba. Ehelyett hagyni kell, hogy az események az univerzum szándéka szerint alakuljanak. A horoszkóp szerint a Kosra a szerelem terén néhány meredek sorsfordulat vár. Pozitív gondolkodásra lesz szükséged ahhoz, hogy sebességvesztés nélkül átjuss rajtuk.

Bika

A Bikának most minél több pozitív érzelemre van szüksége. Amit a partnerrel való kommunikációból, a közös tevékenységekből, a randevúkból, a kellemes emlékekből és a barátokkal való beszélgetésekből meríthet. A szerelmet vonzó ásványi anyagok használata hasznos lesz. A hét végén a Bikák hirtelen rájöhetnek, hogy rengeteg negatív érzelmet halmoztak fel. Meg kell szabadulni a rossz emlékektől, sérelmektől. A Merkúr nagyon hasznos szövetséges lesz ebben a tekintetben.

Ikrek

A bolygók élénk színekkel festik meg az Ikrek személyes életét. Akik a kapcsolatok erősítésével foglalkoznak, elégedettek lesznek munkájuk eredményével: minden a lehető leghatékonyabban fog működni, hogy a kapcsolat új szintre kerüljön. Nagyon fontos, hogy megvédd magad mások negatív energiájától. Ellenkező esetben sokan lesznek, akik képesek negatívan befolyásolni az Ikrek hangulatát, és így a szerelmi szerencséjüket is.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek