Kos

Az átalakulás tüzébe lépni bátorságot és hitet igényel, hogy ami a túloldalon vár rád, sokkal jobb lesz, mint amit magad mögött hagysz. Bár arról vagy ismert, hogy fejjel előre beleveted magad az új területekre, ez nem jelenti azt, hogy immunis vagy a félelmekre vagy a kétségekre, különösen az életed legkritikusabb részeivel – az otthonoddal és a párkapcsolatoddal – kapcsolatban. De már eldöntötted, hogy milyen utat választasz, és ami most más, hogy kezdesz bízni abban, hogy még ha nincsenek is garanciák, végső soron tudod, hogy nem maradhatsz ott, ahol vagy.

Amikor úgy tűnik, semmi sem működik, az univerzum isteni jelet ad neked, hogy próbálj ki valami mást. Pontosan ezt fogjátok tenni, amikor a 2023. július 24-30. közötti héten az Első Negyedik Hold a Skorpióban kel fel, és megvilágítja az átalakulás és az intimitás szektorát. Ne félj nekivágni a nagyszerűnek csak azért, mert aggódsz, hogy elveszíted azt, amit eddig elég jónak éreztél.

Bika

Igyekszel a földön maradni, miközben az előtted álló, változó tájakon navigálsz. Még akkor is, amikor mások körülötted belevesztek a lélek sötét éjszakájába vagy az egész életen át tartó útkeresésbe, te igyekeztél szilárdan kitartani az utad mellett. De el kell kezdened feltenni magadnak a kérdést: mit akarsz elérni azzal, hogy ellenállsz a változásnak? Ahelyett, hogy azon aggódnál, hogy elveszíted magad, vagy kihúzzák alólad a talajt, támaszkodj a személyes miértedre. Nem kell, hogy mindig neked legyen meg az összeszedettséged; most ugyanúgy megérdemled, hogy ember légy, mint bárki más.

A Skorpióban járó első negyedéves Hold a 2023. július 24-30. közötti héten aktiválja a romantikus szektorodat, segít átgondolni, mit kell meggyógyítanod és elengedned ahhoz, hogy új utadra és álmaidra összpontosíthass. Ne félj meglátni az igazságot, vagy állást foglalni. Nincs értelme mindenki másnak az erősnek lenni, ha a végén csak te maradsz talpon.

Ikrek

A Merkúr az uralkodó bolygód, mivel a gyors gondolkodást és a szókimondó kommunikációt részesíti előnyben; ahogy azonban belép a Szűzbe, és megvilágítja az otthon, a család és a gyógyítás házát, elkezdesz látni egy másik célt az életedben. Nem elég kommunikálni, különösen a kapcsolatokban, hanem ezt átláthatósággal és őszinte szándékkal kell tenned. Ezen a héten összpontosíts arra, hogy hol tudsz céltudatosabb lenni a kommunikációdban oly módon, hogy a partnereddel mélyebb érzelmi kötődést alakíts ki. Attól, hogy esetleg nem érzed úgy, hogy bármi baj lenne, még nem jelenti azt, hogy a dolgok nem javulhatnak.

Most itt a pillanat, hogy új szintre emeljétek a kapcsolatotokat. Beszéljétek meg egymás útját, és hozzátok fel a gyógyulást, a megbánást és a félelmeket. Mindazok a témák, amelyek feleslegesnek vagy egyszerűen csak nem túl szórakoztatónak tűntek, éppen azok, amelyek segítenek abban, hogy valóban megteremtsétek a vágyott kapcsolatotokat.

Rák

A Bak szemben álló jegyeként hatalmas átalakuláson mentél keresztül idén, amikor a Plútó kezdte lezárni ott töltött idejét, és tesztelte a Vízöntő új szabadságát. Azonban, mint minden jelentős átalakulás, ez sem egyszerre történik, hanem a változás apró mozzanataiból áll össze. Ne kételkedj a fejlődésedben, és ne hidd azt, hogy azért, mert témák vagy akár gyakorlati ügyek felülvizsgálata következik, valahogyan kisodródtál a helyes irányból. Ami most felmerül, az kizárólag arra szolgál, hogy elvarrja az elvarratlan szálakat, és segítsen mélyebben megismerni, miért hoztál bizonyos döntéseket a romantikus életedben.

Ahogy az első negyedév Holdja a Skorpióban tetőzik a 2023. július 24-30. közötti héten, koncentrálj arra, amit el kell engedned, hogy helyet csinálj a nagyobb örömnek. Ez lehet egy kapcsolat vagy a bűntudat, amiért úgy érezted, hogy egyszer a szívedre kellett volna hallgatnod. Megérdemled a boldogságot, de előbb meg kell teremtened a teret, hogy befogadhasd.

Oroszlán

Szeretsz úgy tekinteni az életre, mint egy élményre, kalandok és pillanatok kincsestárára, amelyektől eláll a lélegzeted. De a sok izgalom alatt vágysz egy olyan helyre, ahol béke honol, ahol a lelked nyugodtan érezheti magát. Ez az év főként arról szólt, hogy új terek és területek felé terelgettél, mivel a karrieredben egy jelentősebb célt fogadtál el, a szerelemben pedig a meghittség újonnan felfedezett érzését. Most azonban képes leszel arra, hogy az otthoni teredre összpontosíts, arra, amelyről gyakran elfelejted, hogy a legfontosabb.

Az első negyedévben a Skorpióban járó Hold aktivizálja az otthonod, a családod és a gyógyító szektort, segít megvizsgálni, hogy mit kell elengedned, megbocsátanod, sőt, még cselekedned is kell ahhoz, hogy manifesztáld azt az életet, amelyre valóban vágysz. Ne ragadj le a régi történeteknél, hogy talán néhány dolgot nem neked szántak. Ha a szívedben van, akkor az egy isteni ígéret a szellemtől; meg kell találnod a hitet, hogy elhidd, meg tudod teremteni.

Szűz

Izgalmas hét áll előtted, hiszen az Északi Csomópont a Kosban aktiválja az intimitás és az átalakulás szektorodat, ahogyan a Plútó a Bakban visszatér a múltad leckéihez, ahogyan az elköteleződéssel, az örömmel, sőt a családdal kapcsolatos minden témát megvilágít. Azért ismételgetsz itt folyamatosan valamit, mert nem látsz más utat előre, pedig van egy: eléggé elcsendesedned kell ahhoz, hogy elfogadd az univerzum által küldött isteni útmutatást.

Ahelyett, hogy elköteleznéd magad amellett, hogy csak akkor érzed magad boldognak, ha a dolgok pontosan úgy alakulnak, ahogyan elképzelted, ismerd fel, hogy a hiedelmeid és a tökéletesség iránti igényed hol lopja el azt az örömöt, amit meg akartál teremteni. Légy hajlandó másképp tekinteni a dolgokra, és természetesen másképp cselekedni is. Az életedben minden magában hordozza annak ígéretét, amire mindig is vágytál, de előbb képesnek kell lenned meglátni.

Ezen a héten koncentrálj magadra, és arra, hogy milyen lencsén keresztül nézed a romantikus életedet. Győződj meg róla, hogy megengeded magadnak, hogy hálát gyakorolj azért, hogy milyen messzire jutottatok a pároddal, és legfőképpen legyél hajlandó meglátni, hogy gyakran; az öröm bőségesebben növekszik a váratlan pillanatokban, mint azokban, amelyeket megpróbáltál megtervezni.

Mérleg

Az Északi Csomópont nemrég a Kosba, a romantikus szektorod uralkodójába lépett, és azt az érzést keltette benned, hogy most ott vagy, ahol vagy. Bízol és isteni vezetés alatt állsz ebben az életben. Ahelyett, hogy egy bizonyos eredményhez kötődnél, bízol abban, hogy amíg a szívedre hallgatsz és magadra hallgatsz, mindig pontosan ott leszel, ahová szántak.

De, még mindig van némi lecke. Ezen a héten, amikor az Északi Csomópont a Kosban a Bakban lévő Plútóval, az otthonod, a családod és a gyógyító zónád uralkodójával kerül négyszögbe, arra kérnek, hogy nézd meg, hol élsz még mindig a múltban. Bármennyire is nőtt az önértékelésed és az a képességed, hogy bízz az isteni időzítésben, valami még mindig az otthonod vagy a hiedelmeid köré összpontosul, ami korlátozza, hogy belépj ebbe az új korszakba. Amint ezt meg tudod gyógyítani, minden megváltozik, és végre megérted, miért kellett mindennek úgy történnie, ahogyan történt.

Skorpió

Minden, amit eddig tettél, arról szól, hogy jobbá válj. De a jobbá válás is a gyógyulásod középpontjában áll, ami azt jelenti, hogy önmagad, a hiedelmeid, sőt még a másokkal való interakcióid is mind olyasvalami, amit felülvizsgálsz és változtatsz magadban. Gyógyulni azt jelenti, hogy megérted, miért hoztad meg a döntéseidet, megbocsátasz magadnak és másoknak, és kegyelmet és együttérzést találsz az út iránt, amelyet meg kellett tenned ahhoz, hogy ide, ebbe a pillanatba érkezz.

A 2023. július 24-30. közötti héten az Északi Csomópont a Kosban a gyógyulás témáit aktiválja, míg a Plútó a Bakban a múlttal kapcsolatos kommunikációs darabokat vált ki. Ez lehet egy régi mintához vagy gondolkodásmódhoz való visszatérés, vagy akár az is, hogy korábban hogyan kommunikáltad igényeidet vagy érzéseidet a partnereddel. Legyél annyira elkötelezett amellett, hogy másképp csinád a dolgokat, hogy ne engedd meg magadnak, hogy visszacsússz önmagad egy régi verziójába, amikor ez kiváltod. A szeretet mindig segíteni fog a magasabb énedbe való gyógyulásban, de el kell kötelezned magad a növekedésed mellett, még a legnehezebb időkben is.

Nyilas

Megtanultad, hogy az önértékelésed hogyan irányítja a romantikus életedben hozott döntéseidet. Időnként kihívásnak érezted, hogy szembenézz ezzel, mert végső soron ez nem azt jelenti, hogy bizonyos kapcsolatokat vagy akár az élet bizonyos szintjeit nem neked szánták, hanem azt, hogy érdemesnek kell érezned magad arra, hogy befogadd őket. Figyeld meg ezen a héten, hogyan kezded megérteni az összefüggést aközött, hogy kiket vonzottál, és hogyan érezted magad az adott pillanatban. Nem az a sorsod, hogy örökké megelégedj a szerelemmel, de előbb képesnek kell lenned arra, hogy belelépj abba, amit valóban megérsz.

A 2023. július 24-30. közötti héten a Kosban lévő Északi Csomópont a Bakban lévő Plútóval alkot csúcspontot, ami lehetővé teszi számodra, hogy megértsd, hogy a döntéseid hogyan gyökereznek a növekedésedben. A Kos a boldogságszektorodat uralja, míg a Bak az értéket és az önértékelést. Ahhoz, hogy beléphess az örömteli, romantikus életbe, amelyre vágysz, először is újra át kell tekintened néhány múltbeli leckét. Nincs elvesztegetett idő, különösen, ha ez segít abban, hogy azzá a személyiséggé válj, akinek szántak.

Bak

Az újdonság és a beteljesülés küszöbén állsz, mivel a Bakban lévő Plútó a Kosban lévő Északi Csomóponttal együttállva megmutatja, milyen közel vagy mindahhoz, amire valaha is vágytál. Először azonban őszintén szemügyre kell venned önmagadat. Még mindig van mit tanulnod vagy lezárnod a szerelemmel és a kapcsolatokkal kapcsolatos döntéseiddel vagy meggyőződéseiddel kapcsolatban. Amint képes leszel a jegyedben álló Plútó leckéit megtestesíteni, meglátod, hogy az Északi csomópont a Kosban a legnagyobb álmaidat célozza meg.

A Kos uralkodik az otthonod, a családod és a gyógyítás területén. Ez az új korszak még csak most kezdődik; a következő két év tele ígérkezik lehetőségekkel, hogy megteremtsd azt a kapcsolatot és életet, amire mindig is vágytál. Ne érezd úgy, hogy el kell kapkodnod a dolgokat, inkább gondolkodj el a személyes fejlődéseden, és azon, hogy másképp csinálod-e a dolgokat. Nehéz lehet elfogadni az igazságnak ezt a lencséjét, és magad felé billenteni, de a kifizetődés az lesz, hogy végre képes leszel bízni életednek ebben az új fejezetében.

Vízöntő

A Vénusz jelenleg az Oroszlánban, a romantikus szektorod uralkodójában tartózkodik, ami segít elgondolkodni és arra összpontosítani, hogy bátran követted a szívedet, vagy inkább a biztonságos utat próbáltad választani a szerelem felé. Ez segít megérteni, hol adsz még mindig erőt a múltad sebeinek. Amíg félsz attól, hogy a dolgok bármiben is úgy alakulnak, mint korábban, addig hagyod, hogy ezek irányítsák az életedet. Ehelyett az lesz a lényeg, hogy arra koncentrálj, amit igazán akarsz és vágysz a kapcsolatodra, függetlenül attól, hogy mi történt a múltban, és még inkább attól, hogy ki mit mond erről.

Te vagy a látnok. Okkal vagy az, és bár nehéz lehet, ha nem érti meg mindenki, ez nem jelenti azt, hogy valaha is tévedsz. Mivel a Merkúr a 2023. július 24-30. közötti héten visszatér a Szűzbe, és aktiválja az intimitás és az átalakulás szektorát, vedd ezt az univerzum jeleként, hogy kezdj el tisztázni, mit akarsz és mire van szükséged a partneredtől. Mindent, amire vágysz, felajánlunk neked. Ha azonban még mindig hagyod, hogy félelmek vagy vélemények irányítsák az utadat, nem leszel képes megkapni az öröm és a szeretet teljes körét, amelyet isteni módon neked szántak.

Halak

A Szűz a szemben álló jegyed és a romantikus szektorod uralkodója. Ahogy a Merkúr ebbe a földhözragadt, részletorientált terepbe lép, a szerelem logikusabb és pragmatikusabb részeire összpontosíthatsz. Ne hagyd, hogy elveszítsd a romantikus lelkedet; ez arról szól, hogy egyensúlyt teremts a növekedésedben. A szerelemnek többnek kell lennie a kémiánál és a csillagos égboltnál; gyökerekkel kell rendelkeznie ahhoz, hogy tovább növekedjen.

A Merkúr a Szűzben lehetővé teszi, hogy elkezdj elgondolkodni romantikus életed logikai aspektusain, és elkezdj terveket készíteni arról, hogyan szeretnél továbblépni. Számodra az, hogy a szíveddel együtt a fejedet is tudd vinni, alapvető romantikus lecke, hiszen a múltban meg kellett tanulnod, mi történik, ha nem így teszel. Amikor tisztán látod a múltat annak, ami volt, és elfogadod azokat a terveket, amelyeket a jelen pillanat kínál neked, erősebb bizalmat érzel a szívedben. Ahhoz, hogy valóban fejlődj egy kapcsolatban, hajlandónak kell lenned rendezni az élet részleteit, és ne aggódj; ha egyszer megteszed, rengeteg romantikus pillanat lesz az út során.

X