Heti szerelmi horoszkóp, Szeptember 18-24., Ez egy erőteljes szerelmi időszak

Kos

A hét új szenvedélyt hoz a Kosok szerelmi életébe. A Vénusz a Skorpióban felszítja a lángokat, és mélységek felfedezésére ösztönöz. Ha van partnered, használd ki ezt az időszakot arra, hogy mélyebb szinten kapcsolódj és megosszátok intim vágyaitokat. Akik egyedülállóak, azok vonzódni fognak valakihez, akinek mágneses és titokzatos energiája van.

Bika

A kommunikáció kulcsfontosságú lesz a héten a szerelemben, kedves Bika. A Skorpióban járó Vénusz arra ösztönöz, hogy nyíltan és őszintén fejezd ki az igényeidet. Ha van partnered, ez a tökéletes alkalom arra, hogy megbeszéljétek a háttérben meghúzódó problémákat. Ha egyedülálló vagy, találkozhatsz valakivel, aki osztja az értékeidet és a jövőre vonatkozó elképzeléseidet.

Ikrek

A hangsúly a szórakozáson és a kreativitáson lesz a szerelemben, kedves Ikrek. A Vénusz a Skorpióban arra hív, hogy élvezd a játékos és szenvedélyes pillanatokat a partnereddel. Ez egy kiváló hét azoknak, akik egyedülállóak, hogy társasági helyzetekben új emberrel ismerkedjenek. Az őszinte kommunikáció elengedhetetlen lesz a harmónia fenntartásához.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X