A nehézségek leküzdéséhez könnyebb, ha mindent tudsz a csillagokról. A heti szerelmi horoszkóp szerint a szerelmi élete színesebb lesz, kapcsolatai erősebbek lesznek, és sok probléma elkerülhetővé válik.

Kos

Ez a hét a romantikus kalandok szempontjából kedvező lehet. A csillagok úgy állnak, hogy minden Kos-ügyet a szerelmeddel való kapcsolatod megerősítésének nagyszerű lehetőségévé tesznek. A problémák közös megoldása jót tesz azoknak, akiknek a kapcsolata rossz időszakon megy keresztül. Fontos észben tartani, hogy a féltékenység lesz most a kapcsolat problémájának főforrása. Az életükben fellépő váratlan fordulatokat most nehezen viseli, de a későbbekben felismerheti ennek szükségszerűségét.

Bika

A Bikáknak szerelmi problémáik és gondjaik lesznek a hét elején. Az odafigyelés segít túllendülni ezen az időszakon. Az éjszakai fényfüzérek támogatnak az akadályok leküzdésében, egy kapcsolatban vagy egy új szerelem felé vezető úton. A Bika számára csak az számít, hogy legyen hite,kitartása és ne engedjen hogy az érzelmei befolyásolni tudják. Hinned kell magadban, és gyakrabban kell szerelmi tanácsot kérned azoktól, akik soha nem mondanak nemet: a szüleidtől és a barátaidtól.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

Ikrek

Az Ikrek szerelmi helyzete instabil lehet, ami intrikákkal és problémákkal fenyegeti ezeket az embereket. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy ellenőrizzük, minden rendben van-e a szerelem frontján. Akár neheztel a lelki társad, akár nem, vagy vannak beteljesületlen ígéretek. Ezen a héten meg kell szabadulni a sérelmektől, és minden repedést meg kell ragasztani. Az Ikrek a változékony csillagjegyek közé tartozik, így könnyebben megbocsátanak a környezetükben élőknek.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X