Kos

Tarot kártya: Kelyhek hármas

Végre egy kis pihenés, Kos. Ez a kártya tudatja veled, hogy a 2023. május 29. és június 4. közötti héten nem leszel olyan feszült vagy rohanó, mint az utóbbi időben. Miközben elintézed a munkádat, találsz időt magadra is. A jó barátokkal való minőségi időtöltést is élvezheted, ezért a hét tevékenységeinek sorában légy szociális.

A hét kulcsszavai: barátság, felszínesség, passzivitás

Bika

Tarot kártya: Halál

Egy fontos döntésen töprengtél, amit ezen a héten lezársz. Döntöttél, és ha minden a terv szerint alakul, hamarosan egy teljesen új élet felé veheted az irányt. Nem tudod tovább elviselni, ami van, ezért elkötelezed magad a változtatás mellett. Az idő a te oldaladon áll, Bika.

A hét kulcsszavai: kezdeményezés, kockázat, összpontosítás

Ikrek

Tarot kártya: A remete

Bár tudod magadról, hogy erős vagy, ezen a héten nem érzed a legegészségesebb választásnak, hogy más emberek között legyél. A túl sok ellenséges véleménytől el kell húzódnod, hogy túlélhesd. És túl is fogod élni, ha megtalálod a saját idődet a gyógyulásra. A magányos idő létfontosságú, ahogyan azt ez a tarot kártya is sugallja neked ebben az időszakban.

A hét kulcsszavai: magány, önvizsgálat, személyes erő

Rák

Tarot kártya: A Hold, fordítva

Jó esély van rá, hogy ezen a héten sok lehetőséget találsz arra, hogy befelé fordulj, Rák. Érzed a kezdődő depressziót, és szeretnéd elkerülni, hogy a kelleténél nagyobb legyen, ezért visszavonulsz egy kényelmes helyre, amely vigaszt nyújt neked. Senkinek sem tartozol semmivel, és ha tudsz időt szakítani magadra, hogy egyedül legyél, ez a hét remek alkalom lesz erre.

A hét kulcsszavai: magányosság, depresszió, remény

Oroszlán

Tarot kártya: Botok kettes

Ezen a héten megpróbálod kitalálni, mi ment rosszul, miközben a múltbeli hibáidat veszed sorra. A jó az, hogy pontosan látni fogod, mi történt, és egy nagyszerű leckét fogsz tanulni belőle. Most már koncentrált vagy, és igen, sokba került, amíg idáig eljutottál, de e hét után készen állsz majd a továbblépésre és a fejlődésre.

A hét kulcsszavai: visszaemlékezés, emlékezés, döntés

Szűz

Tarot kártya: Szekér, fordítva

A tervek hirtelen megváltoznak, felborítva a menetrendedet május 29. és június 4. között. Lehet, hogy valami olyan dologra szántad el magad, amit nagyon fontosnak találtál, de egy olyan akadály merült fel, amit nem lehet kikerülni, és akadályoztat. Nem tudod megtenni ezt az egy dolgot, amit szerettél volna, és dühösnek és bosszúsnak érzed magad.

A hét kulcsszavai: türelem, tagadás, düh

Mérleg

Tarot kártya: Szerencsekerék, fordítva

A szerencse nem áll melletted ezen a héten, Mérleg, de szerencsére más terveid vannak. Felkészültél; sejtetted, hogy az A terv nem biztos, hogy megvalósul, így bevetheted a B tervet. Semmiben sem látod az akadályt; készen állsz a kudarcra és a sikerre is. Semmi sem zavar téged.

A hét kulcsszavai: kitartás, intelligencia, állóképesség

Skorpió

Tarot kártya: Érmék ötös

A munkával kapcsolatos dráma május 29. és június 4. között lép életbe. Előfordulhat, hogy valami olyan dolog közepén találod magad, ahol elszabadul a pokol; munkatársaid változást követelnek, míg te csak a konfrontációt akarod elkerülni. Itt nem te vagy a hibás, de a kialakuló káosz magába szippant.

A hét kulcsszavai: szerencsétlenség, zűrzavar, szétválás

Nyilas

Tarot kártya: Érmék tizes

Ezen a héten az aranyat tartod szem előtt, hiszen újra és újra az érzelmek elé helyezed az anyagot. Csak a pénzzel és annak megkeresésével foglalkozol, és ebből meríted a boldogságodat. Rájössz, hogy te vagy a lovag a saját történetedben, és te leszel az, aki reális intézkedésekkel megmented magad.

A hét kulcsszavai: materializmus, realitás, pénzügyek

Bak

Tarot kártya: Kardok tízes, fordítva

Érdekes kártya, hiszen úgy is felfoghatjuk, hogy a kardok inkább tartják a magasban, mint hogy leszúrják. Ezen a héten egy keserű győzelmet élsz át. Győzni fogsz, és felülemelkedsz, de bármi is vitt el idáig, többet vett ki belőled, mint amennyit végül adott. Van itt keserűség és áldozathozatal; bár győztél, nem maradtál boldog helyen.

A hét kulcsszavai: veszteség, elégedetlenség, befejezetlenség

Vízöntő

Tarot kártya: A szerelmesek, fordítva

Ezen a héten láttál-e valamit abban a személyben, akivel kapcsolatban állsz, ami talán rontja a róla alkotott véleményedet. Bár igazából semmi sem változik, és a szerelem továbbra is tart, nem fogod tudni „meg nem látni”, amit a szerelmed tesz, és ha túl sokat gondolsz rá, az tönkreteheti a hetedet. Próbáld meg elterelni a figyelmedet, és maradj a valóságban.

A hét kulcsszavai: meglepetés, sokk, kikapcsolódás

Halak

Tarot kártya: Kelyhek hetes

Ezen a héten olyasmit fejezel be, amivel elégedett vagy, és készen állsz arra, hogy továbblépj. Mindent megtettél, ami tőled telik, és ez elég jó volt. Mások életét is megkönnyítetted, és jótékony, gondoskodó embernek tűnsz. Nem igényelsz dicséretet, és szerényen véghezviszed, amiért jöttél. A heted sikeres és szerény.

A hét kulcsszavai: hatékonyság, kiválóság, munka

X