Kos

Tarot kártya: Érmék hatos, fordítva

A hatos ötágú csillag fordítva azt sugallja, hogy az életedben lehetnek olyan kérdések vagy problémák, amelyek komoly önbizalomhiányt okoznak neked. Talán úgy érzed, hogy mindig csak adsz, de soha nem kapsz, vagy éppen fordítva.

Egy dolog biztos: túlhajszoltnak érzed magad. Lehet, hogy szereted a munkádat, de szükséged van egy kis pihenésre, különben megőrülsz. Ez az egyensúlyhiány stresszt és feszültséget okozhat a kapcsolataidban vagy a pénzügyeidben. Lehet, hogy itt az ideje, hogy átértékeld a prioritásaidat, és megtaláld a méltányosabb egyensúlyt.

Bika

Tarot kártya: Érmék tízes

Ez egy nagyon pozitív kártya, amely anyagi biztonságot és stabilitást sugall, és ki ne élénkülne fel ennek gondolatára? Ez a kártya azt jelzi, hogy keményen dolgoztál, és szilárd alapot teremtettél magadnak és a szeretteidnek.

Ezt már olvastad?
Szombati horoszkóp, Június 10., Új ötleteid támadnak ma

Arra emlékeztet, hogy képes vagy kényelmes és virágzó életet teremteni magadnak. Ezen a héten sziklaszilárdnak és többre késznek fogod érezni magad. Az április 23-29. közötti héten magabiztos és rátermett vagy.

Ikrek

Tarot kártya: Kardok tízes

Soha senki nem szereti ezt a fenyegető kártyát „megnézni”, de megvan a maga jó oldala, és ezt fogod megtapasztalni ezen a héten, Ikrek. A Kardok Tizede fájdalmas véget vagy árulást jelez.

Jelenthet azonban egy szükséges áldozatot is, vagy olyasvalaminek az elengedését, ami már nem szolgál téged, és ez az, ami ezen a héten igaznak fog hangzani számodra. Ez a tarotkártya emlékeztethet arra, hogy néha fájdalmat kell átélnünk ahhoz, hogy fejlődjünk és jobb dolgok felé haladjunk. Igen, megint ez a lecke.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X