Heti Tarot előrejelzés minden csillagjegy számára, május 22-28.

Kos

Tarot kártya: Botok lovagja

Az Ikrek évszak beköszöntével lehetőséged nyílik arra, hogy határozott, intelligens döntést hozz, amely több embert is érinthet az életedben. Te vagy az a hatalmi figura, akihez ezek az emberek fordulnak … ez azt jelentheti, hogy szülő vagy tekintélyt parancsoló személyiség vagy, és ezen a héten, május 22-28. között lesz az, hogy életeket változtatsz meg, és aszerint cselekszel, amit te „helyesnek” tartasz.

Bika

Tarot kártya: Érmék lovagja, fordítva

Ezen a héten a feladatodra lépsz, és megteszed, amit kell. Ha a munka megköveteli az osztatlan figyelmedet, akkor legyen úgy. Ha a szerelmednek vagy a családnak van szüksége rád, akkor megjelensz. A május 22-28. közötti héten odaadóan és szívesen teszel eleget a kívánalmaknak. Lehetnek önbizalomhiányos pillanataid, de le fogod győzni őket.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy, akiknek nagyszerű napjuk lesz szeptember 22-én, pénteken

Ikrek

Tarot kártya: Kardok királya, fordítva

Most az Ikrek évszakban vagy, és ez idő alatt a legjobbat akarod kihozni magadból. A május 22. és 28. közötti héten egy nagyon erős döntést hozol, amely véglegesen befolyásolhatja az életedet. Nem akarsz megerősítésre várni, hanem belevágsz és befejezed. Heves és eltökélt vagy, hogy helyesen cselekedj. Semmi sem állíthat meg, ami a magadfajtánál nagy változás.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X