Hétvégi horoszkóp 2021. február 19–21. – Életerő és optimizmus

Kos

Az Ikrekben töltött hónap aktiválja harmadik házatt, a kommunikációt, péntek délutántól kezdve a hétvége végéig. Örömmel tölt el időt szeretteivel, és ötleteket, jövőképeket cserélhet velük.

A Holdtól a sztéliumig terjedő trigon a 11. házban, a barátság és a társas tevékenységekkel, szórakozással, sok energiával és tevékenységgel egészíti ki a hétvégét, amelyekben kreativitását használhatja. Itt az ideje, hogy az élete fontos embereivel töltsön időt, legyen szó barátokról vagy családról, és ha úgy dönt, hogy jótékonysági, humanitárius akcióban vesz részt, további pozitív energiát vonzhat be.

Bika

A hétvége azzal kezdődik, hogy a Bika Holdja aktívvá teszi  azelső házát, az egyéniségét, amely energiát ad a feladatai teljesítéséhez, hogy teljes mértékben élvezhesse ezt az időszakot.

Péntek délutánjától vasárnap végéig a Hold belép az Ikrekbe, és aktiválja második házát, az anyagi értékeket és a pénzügyi szektort. A sztélium a 10. házban, a karriert, az elismertséget és a jó hírnevet szorgalmazza, hogy tisztában legyen azzal, milyen lehetőségekkel kell számolnia.

Ezt már olvastad?
Szerelmi Horoszkóp Szerdára, Szeptember 28., Szerdára: Szenvedélyek és mély érzelmek

Még akkor is, ha hétvége van, ha van néhány lehetőség, amelyet figyelembe kell vennie, használhatja ezeket a kikapcsolódási pillanatokat szakmai és pénzügyi terveinek rendbetételéhez. Olyan enrgiákat kap hétvégén, amelyek sikert hozhatnak Önnek, ha kihasználja ezkeet és hozzájuk igazodik.

Ikrek

Az Ikrek holdja péntek délután aktiválja első házát, az egyéniségét, és egész hétvégén ragyogni fog.

A Merkúr, uralkodó bolygód, a kilencedik házban fejezi be retrográdját, a felfedezés, a perspektívák és az ismeretek bővítése, valamint a sztélium, amely ezeket a szempontokat fokozza. Túláradó energiád van, és ideje elvégezni azokat a tevékenységeket, amelyek lelkesedést és kiteljesedést okoznak, mert ha nem koncentrálsz egy bizonyos feladatra, türelmetlen leszel. Engedje szabadjára kreativitását, és használja ki azt, ami inspirálja egy kellemes légkör megteremtésére és a lehetőségeinek kihasználására.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek