Mérleg

Pénteken a Hold a Bika jegyében aktiválja az intimitás és az átalakulás szektorát, és Ön inkább a külvilágtól elvonulva szeretné rendbe tenni személyes tervének bizonyos aspektusait. Ha az érzelmei az utóbbi időben labilisak voltak, most itt az ideje, hogy egyensúlyba hozza őket. Tartsa fenn a korlátokat.

Szombaton és vasárnap a Hold az Ikrek jegyében aktiválja a felfedezés és a tudás bővítésének szektorát. Miután stabilizálta belső területét, itt az ideje, hogy nyitottabb legyen a hozzátartozóival, és néhány dolog felbukkanhat, ami felkelti az érdeklődését. Nagyobb önbizalma van, és elkötelezettebb a céljai iránt.

Skorpió

Pénteken a Hold a Bika jegyében aktiválja a párkapcsolati szektorát, és arra ösztönzi, hogy az önhöz közel állókkal való kapcsolataira összpontosítson. A Hold és a Vénusz közötti aspektus azt jelzi, hogy spirituális kapcsolatot alakíthat ki valakivel, aki pontosan úgy érti meg Önt, amilyen.

Szombaton és vasárnap a Hold az Ikrek jegyében aktiválja az intimitás és az átalakulás szektorát, és az érzelmei vizsgálatának és az elkövetkező időszakra vonatkozó céljai tisztázásának időszakán megy keresztül. Ön inkább a lehető legegyszerűbb dolgokat választja, hogy több ideje maradjon magára.

Nyilas

Pénteken a Hold a Bika jegyében aktiválja a munka és az életmód területét, és a felelősség és a rutin megszervezése felé orientálódik. Arra inspirálja önt, hogy megtalálja a módját annak, hogy a lehető legpraktikusabb és leghatékonyabb legyen, és sikeresen kombinálja a hasznosat a kellemessel.

Szombaton és vasárnap a Hold az Ikrek jegyében aktiválja a párkapcsolati szektorát, és arra ösztönzi önt, hogy jobban jelen legyen a szerettei életében, amiért nagyra értékelik majd önt. Készen áll arra, hogy tisztázza a kapcsolatai bizonyos aspektusait, és megteremtse a harmóniát.

Bak

Pénteken a Hold a Bikában aktiválja a kreativitás, a harmónia és a szerelem szektorát, és ön az a személy, aki zseniális ötletekkel áll elő az ismeretségi körében. Bármilyen problémával is találkozik, megvan az inspiráció és az elszántság, hogy hatékonyan megoldja azt.

Szombaton és vasárnap a Hold az Ikrek jegyében aktiválja a munka és az életmód területét, és arra ösztönzi önt, hogy jobban megszervezze a terveit és céljait. Úgy tudja beosztani az idejét, hogy mindent elérjen, amit eltervezett, és ha menet közben kiigazításokra van szükség, pontosan tudja, hogyan kell megközelíteni a helyzetet.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

Vízöntő

Pénteken a Hold a Bika jegyében aktiválja az otthon és a család területét, ezért az otthoni tervek és a kényelmet nyújtó tevékenységek felé orientálódik. Sokkal fejlettebb intuícióval rendelkezik, és jó, ha hallgat rá. Lehet, hogy apró változtatásokat hajt végre, hogy támogassa a dolgok zökkenőmentes működését a személyes terében.

Szombaton és vasárnap a Hold az Ikrek jegyében aktiválja a harmónia és a kreativitás szektorát, és arra ösztönzi önt, hogy adjon másoknak is a pozitív energiájából. A legjobb döntések meghozatalára és egy szoros kapcsolat elmélyítésére inspirálódik.

Halak

Pénteken a Hold a Bika jegyében aktiválja a kommunikációs ágazatodat, és arra ösztönzi önt, hogy érdeklődési körével foglalkozzon és értelmes beszélgetéseket folytasson másokkal. Ön hajlamos elmélyíteni a tudását, és megnyitni az elméjét és a szívét. Az Ön elképzelése inspirálja a környezetében élőket.

Szombaton és vasárnap a Hold az Ikrek jegyében aktiválja az otthon és a család területét, és arra készteti önt, hogy elszakadjon a külvilágtól, és a komfortzónájára koncentráljon. A szeretteivel együtt végzett pihentető tevékenységek hozzák meg a lelki beteljesülést. Ha több személyes térre van szüksége, ne habozzon, adjon magának.

Kos

Pénteken a Hold a Bika jegyében aktiválja a stabilitás és az értékek szektorát, ami arra készteti önt, hogy tisztázzon bizonyos kérdéseket, amelyek hatással lehetnek a jólétére. Jobban odafigyel arra, hogyan használja fel az erőforrásait, és kiegyensúlyozottabb legyen a hozzáállása.

Szombaton és vasárnap a Hold az Ikrek jegyében aktiválja a kommunikációs szektorát, és jobban jelen van a társasági életben. Ön szívesen tölti az idejét olyan emberek társaságában, akik osztoznak az érdeklődési körében, és nyitottak az új perspektívák megismerésére.

Bika

Pénteken a Hold az Ön csillagjegyében ragyogást ad és felerősíti az érzelmeit. Olyan dolgok felé orientálódik, amelyek kiteljesítik a lelkét és erősítik a személyes gátjait. Mélyebb kapcsolatba kerül a vágyaival, és megpróbálja felfedezni, hogyan teljesítheti őket.

Szombaton és vasárnap a Hold az Ikrek jegyében aktiválja a stabilitás és az értékek szektorát, és elkezdődnek azok a tervek, amelyeken az utóbbi időben gondolkodott. Sokkal kiegyensúlyozottabb lesz, és kiküszöböl bizonyos, a harmóniáját befolyásoló problémákat.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

Ikrek

Pénteken a Hold a Bikában aktiválja a spirituális és tudatalatti elméjét, ami arra ösztönzi önt, hogy több időt töltsön magányosan, meditálva élete mélyebb aspektusain. Éles intuícióval rendelkezik, amely a legjobb döntések meghozatalához vezet.

Szombaton és vasárnap a Hold az Ön csillagjegyében felerősíti az érzelmeit, és felhívja a figyelmét azokra a dolgokra, amelyek változtatást igényelnek a személyes tervében, hogy harmonikusan haladhasson előre. Legyen őszinte azzal kapcsolatban, hogy mit érez, és kövesse a vágyait és szenvedélyeit.

Rák

Pénteken a Hold a Bika jegyében aktiválja a társasági és barátsági szektorát, és ön jól érzi magát. Harmonikus a kisugárzása, és nyitott arra, hogy támogatást nyújtson a környezetében élőknek, ha szükségük van rá. Az Ön figyelme és törődése bearanyozhatja valakinek a napját.

Szombaton és vasárnap a Hold az Ikrek jegyében aktiválja a spirituális és tudatalatti elméjét, és arra ösztönzi önt, hogy legyen fogékonyabb a véletlenekre, a tudatalatti üzenetekre és arra, amit az intuíciója jelez. Vegye észre, hogy mely dolgokat szokta elhanyagolni, amelyek fontosak a jólétéhez.

Oroszlán

Pénteken a Hold a Bika jegyében aktiválja a társadalmi státuszát, és ragyogást kölcsönöz önnek. A szavainak most nagyobb a súlya, ezért legyen óvatos, hogyan kommunikál. A hozzáállása inspirál másokat, és ha fontos üzenetet akar közvetíteni, itt az alkalom.

Szombaton és vasárnap a Hold az Ikrek jegyében aktiválja a szociális és barátság szektorát, és a szoros kapcsolatokra összpontosít, valamint arra, hogy látszólag apró, de hatékony cselekedetekkel hogyan tudja javítani mind a saját, mind mások életét. Több együttérzéssel rendelkezik és érzékenyebb lesz.

Szűz

Pénteken a Hold a Bikában aktiválja a felfedezés és a tudás bővítésének szektorát, emiatt nyitott az önre váró különféle lehetőségekre. A kíváncsiság vezérli, és új dolgokat fedezhet fel magáról és másokról egyaránt. Vigyázzon azonban, hogy ne keverje össze a valóságot a fantáziával, és tartsa meg a kiegyensúlyozott megközelítést.

Szombaton és vasárnap a Hold az Ikrek jegyében aktiválja a társadalmi státusz szektorát, és ez azt eredményezi, hogy a figyelem középpontjába kerül. Legyen óvatos, hogyan kommunikál, és milyen hozzáállással közelít, mivel mások jobban odafigyelnek a részletekre. Ez egy nagyszerű nap arra, hogy néhány fontos dolgot ismertessenek önnel.

X