Kos

Pénteken és szombaton a Skorpióban járó Hold az intim területedre irányítja a figyelmedet, és azokra a kérdésekre, amelyekkel foglalkoznod kell ahhoz, hogy kiegyensúlyozottabb legyél. Lényeges, hogy felismerd az érzéseidet, és cselekedj azok szerint. Ideális alkalom arra, hogy újra megtaláld magad.

Vasárnap a Hold a Nyilas jegyében arra ösztönöz, hogy légy spontánabb, és élvezd az élet nyújtotta örömöket és lehetőségeket. Lépj ki a komfortzónádból, és vedd észre a létező lehetőségeket.

Bika

Pénteken és szombaton a Skorpióban járó Hold a kapcsolatok felé irányítja figyelmedet, legyen szó akár személyes, akár szakmai kapcsolatokról. Lehetőséged van arra, hogy bizonyos emberekkel közös nevezőre juss. Mint ilyen, jó túllépni bizonyos különbségeken, és vágyakozó szemlélettel szemlélni a dolgokat.

Vasárnap a Nyilasban járó Hold a belső oldalad, a legmélyebb érzelmeid és érzéseid felé fordítja a figyelmedet. Ez az az időszak, amikor arra ösztönöznek, hogy légy hű önmagadhoz, és kiegyensúlyozd a privát környezetedet.

Ikrek

Pénteken és szombaton a Skorpióban járó Hold arra ösztönöz, hogy legyél gyakorlatiasabb, és jobban megszervezd a céljaidat és terveidet. Ha van egy ütemterv, amit fel kell állítanod, ez egy remek alkalom arra, hogy kezdeményezz.

Vasárnap a Hold a Nyilas jegyében a kapcsolatokra irányítja a figyelmedet, és ez egy olyan nap, amikor sikeresen tisztázhatsz néhány kérdést, és lehetőséged nyílik arra, hogy bizonyos emberekkel közös nevezőre juss.

Rák

Pénteken és szombaton a Skorpióban járó Hold felszínre hozza a kreatív oldaladat, és arra ösztönöz, hogy több örömet szerezz olyan körülményekben, amelyek mérhetetlen örömet okozhatnak neked. Fordítsd a figyelmedet azokra a szempontokra, amelyeket az utóbbi időben elhanyagoltál az életében.

Vasárnap a Hold a Nyilas jegyében a jobb életvitel megszervezésének gyakorlati szempontjai felé irányítja figyelmedet. Most már lehetőséged van arra, hogy rendbe tedd a terveidet és céljaidat, hogy jobb eredményeket érhess el a későbbiekben.

Oroszlán

Pénteken és szombaton a Skorpióban járó Hold az otthon és a család területe felé fordítja figyelmedet, és arra ösztönöz, hogy az élet ezen területén való előrehaladással kapcsolatos kedvező döntéseket hozz, legyen szó akár a kapcsolatok elmélyítéséről és/vagy technikai kiigazításokról.

Vasárnap a Hold a Nyilas jegyében arra ösztönöz, hogy kapcsolódj újra autentikus rezgésedhez, és helyezd előtérbe a kreativitásodat.Kedvező döntések meghozatalára ösztönöznek.

Szűz

Pénteken és szombaton a Skorpióban járó Hold arra ösztönöz, hogy fejleszd a kommunikációs készségeidet, és nyíltabban mondd el, mit is akarsz valójában. Lehetőséged van arra, hogy új dolgokat tanulj, és néhány információt a saját hasznodra fordíts.

Ezt már olvastad?
Vasárnapi horoszkóp, Március 26., Minden szinten sikeresek leszünk!

Vasárnap a Hold a Nyilas jegyében arra ösztönöz, hogy a legtöbbet hozd ki a pillanatból, és jobban élvezd a látszólag hétköznapi, mégis értelmes körülményeket az életében.

Mérleg

Pénteken és szombaton a Skorpióban járó Hold olyan szervezési szempontok felé irányít, amelyek segítenek némi stabilitást hozni az életedbe, legyen szó pénzügyekről, karrierstratégiákról vagy fontos kapcsolatokról.

Vasárnap a Hold a Nyilas jegyében arra ösztönöz, hogy nyíltabban kommunikálj, és élvezd az életedhez közel álló emberek jelenlétét. Lehetőséged van arra, hogy új dolgokat tudj meg magadról.

Skorpió

Pénteken és szombaton a Hold a te csillagjegyedben ragyogást kölcsönöz neked, és fokozza természetes bájodat. Talán az érzelmeid intenzívebbek, és próbálod megtalálni a forrásukat. Jó, ha őszinte vagy magadhoz, és kielégíted a személyes igényeidet.

Vasárnap a Hold a Nyilas jegyében a gyakorlati szempontok és a többé-kevésbé közeli jövőre vonatkozó terveid és stratégiáid felé ösztönöz.

Nyilas

Pénteken és szombaton a Skorpióban járó Hold arra ösztönöz, hogy jobban odafigyelj az eddig figyelmen kívül hagyott intim dolgokra. Ha eddig elhanyagoltad a személyes szükségleteidet, akkor itt az ideje, hogy foglalkozz velük.

Vasárnap a Hold a te csillagjegyedben különleges ragyogást kölcsönöz neked, és arra ösztönöz, hogy személyes céljaidat még nagyobb szenvedéllyel és odaadással kövesd.

Bak

Pénteken és szombaton a Skorpióban járó Hold arra ösztönöz, hogy aktívabb legyél a társasági életben és fejlessz ki bizonyos kapcsolatokat. Elmélyíthetsz bizonyos hosszú távú terveket, vagy felvázolhatsz stratégiákat bizonyos célok elérésére.

Vasárnap a Hold a Nyilas jegyében arra ösztönöz, hogy több időt szánj a személyes terveidre és igényeidre.

Vízöntő

Pénteken és szombaton a Skorpióban járó Hold arra ösztönöz, hogy a karrierrel kapcsolatos ügyekre és más, a társadalmi szférában meglévő ambícióidra összpontosíts. Legyen nyitott, és élvezd az új lehetőségeket, amelyek ebben az időszakban kínálkoznak neked.

Vasárnap a Hold a Nyilas jegyében arra ösztönöz, hogy aktívabb legyél a társasági életben, és több időt tölts a hozzátartozóiddal. Te inkább olyan hosszú távú tervekre összpontosítassz, amelyek személyes környezetében kiteljesedést és boldogságot hoznak neked.

Halak

Pénteken és szombaton a Skorpióban járó Hold hatására kilépsz a komfortzónádból, és több olyan körülményt élvezhetsz, amelyek izgalmat és beteljesülést kínálnak neked a magánéletben, de más emberi kapcsolatoknál is. Arra ösztönzünk, hogy fedezd fel újra önmagadat.

Vasárnap a Hold a Nyilas jegyében arra ösztönöz, hogy jobban összpontosíts a társadalmi státusz területeidre. Nagyobb jelentőséget tulajdonítasz a gyakorlati és szakmai ügyeknek, és magabiztosan határozod meg jövőbeli terveidet és céljaidat.

X