Hétvégi horoszkóp 2022. április 8-10. – Napok értékes lehetőségekkel!

Kos

Ezen a hétvégén új módokat fedezhet fel arra, hogy élvezd azokat a dolgokat, amelyeket szeretsz, és váratlan híreket kaphatsz. Jó, ha nyitott vagy a változásokra és a felmerülő lehetőségekre. Intim szférádban, különösen a családban, több harmóniára van szükséged. Időnként kaotikus energia lehet, ezért próbálj meg nyugalmat találni a pihentető tevékenységekben.

Bölcs dolog elkerülni a feszült vitákat ebben az időszakban, mert a végén olyasmit mondhatsz, amit később megbánhatsz. Ha bizonyos területeken zavarodottságot érzel, a legjobb, ha megvárod, amíg a dolgok tisztázódnak, mielőtt döntéseket hozol vagy elhamarkodottan cselekszel.

Bika

Ezen a hétvégén a szociális szférában valószínűleg lehetőségekkel találkozol, ezért ne habozz, hogy kapcsolatba lépj olyan emberekkel, akik rezonálnak veled, mert kellemes meglepetések érhetnek. Ezúttal lehetőséged van arra, hogy megbékélj az elmédben és a szívedben lappangó megoldatlan kérdésekkel, és ha ezeket kifejezed olyan embereknek, akikben megbízol, az segíthet, mivel új felismeréseket fedezhetsz fel, és felszabadíthatod a lelkedet.

Az asztrális hatások segítenek abban, hogy megnyíljon a szíved, és a lehető legvilágosabban tudd, mit akarsz. Ideális alkalom lehet arra, hogy kifejezd valakinek az érzéseidet, vagy úgy kommunikálj, hogy észrevegye, egy hullámhosszon vagy-e az illetővel.

Ikrek

Ezen a hétvégén jó, ha olyan tevékenységekkel elégíted ki a pihenés iránti igényedet, amelyek közelebb visznek a belső világodhoz, így visszanyerheted az egyensúlyodat. Ezáltal inspirálódhatsz az önbizalmad fejlesztésére, különösen akkor, ha az álmaid megvalósításáról van szó a társadalmi vagy szakmai környezetedben. Itt az ideje, hogy túllépj a képességeiddel kapcsolatos esetleges kétségeiden.

Bár spirituálisabb és pozitívabb energiával rendelkezel, ha nem vigyázol, a fantáziavilágba kerülhetsz. Bár rengeteg lehetőséggel találkozhatsz a személyes és szakmai álmaiddal kapcsolatos előrelépéshez, jó lenne, ha reális szemléletet tartanál fenn ezek azonosításához.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Random Posts