Kos

Pénteken a Halakban járó Hold álmodozóbb hatást gyakorol, és úgy érezheted, hogy az intuíciód intenzívebben működik. Az álmok élénkebbek lehetnek, és jobban kapcsolódsz a spirituális oldaladhoz. Ideális időszak a meditációra, az emlékezésre és az energiák feltöltésére.

Szombaton és vasárnap a Hold a te csillagjegyedben áll, ami erősíti az akaratodat, hogy elérj bizonyos célokat. Csak ne feledd, hogy fokozatosan kell cselekedned, hogy minden zökkenőmentesen és a terveid szerint menjen. Az érzelmi egyensúly fenntartásához javasoltak aktív tevékenységek.

Bika

Pénteken a Halakban járó Hold energiát ad a társasági tervekhez és a szeretteiddel való tevékenységekhez. Ez egy remek alkalom arra, hogy új témákat fedezz fel, és olyan értelmes ötleteket dolgoz ki, amelyek javulást hoznak akár személyesen, akár a közösség számára, amelynek része vagy.

Ezt már olvastad?
Vasárnapi horoszkóp, Március 26., Minden szinten sikeresek leszünk!

Szombaton és vasárnap a Hold a Kosban inspirációt és érzékenységet kínál, hogy segítsen feldolgozni az ötleteidet úgy, hogy azok minden elveddel és értékeddel összhangban legyenek. Ez egy ideális nap a tudás elmélyítésére és különböző fontos kérdések kutatására.

Ikrek

Pénteken a Halakban járó Hold fokozza a benned rejlő bájt, ezért tökéletes alkalom arra, hogy megmutasd a tehetségedet és a képességeidet, hiszen így könnyebben felfigyelnek rád. Válaszd azt, hogy úgy viselkedsz, ahogyan tudod, hogy az általad kívánt körülményeket vonzza.

Szombaton és vasárnap a Kosban járó Hold arra késztet, hogy többet dolgozz másokkal közös projekteken. Ez az ideális időszak arra, hogy fejleszd a kapcsolataidat, és ismertté tedd magad társadalmilag. Született kisugárzásod intenzív ebben az időszakban.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X