Kos

Ezen a hétvégén olyan ragyogó felismeréseket fedezhetsz fel, amelyek segítenek megtalálni a módját annak, hogy intellektuálisan, érzelmileg és kreatívan fejlődj az elkövetkező időszakban.

Nyugodt és kreatív légkör uralkodik. Használd ezt az energiát arra, hogy rendezd a gondolataidat, és tisztábban lásd, mit akarsz. Ha párkapcsolatban élsz, partnered extra figyelmet igényelhet ebben az időszakban. Az asztrális rezgések arra is emlékeztetnek, hogy milyen fontosnak tartod a személyes igényeidet, ami növeli az önbizalmadat, ezért ne habozz, hogy elegendő időt szánj a saját érdekeidre.

Bika

Ezen a hétvégén egy időre érzelmileg is elkezdesz megnyílni, különösen, ha bővíted a baráti körödet. Ne feledd azonban, hogy a legjobb, ha nem árulod el egyszerre az összes titkodat. Próbálj meg először bizalmat kialakítani a kapcsolataid iránt. Olyan változást fogsz érezni, amely segít eltávolodni minden elhúzódó érzelmi tehertől.

Ha több időt töltesz a természetben, az csodákat tehet a perspektívád megnyitásában, és lehetővé teszi, hogy tisztábban lásd, hogyan működnek a dolgok. Eközben a Hold hatása arra ösztönöz, hogy lazíts, rázd le magadról a stresszt, és az élet nyugodtabb oldalát élvezd, hogy minden szempontból kiegyensúlyozott legyél.

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp Szombatra, Március 25., Ideje cselekedni

Ikrek

Ezen a hétvégén az ambícióid nőnek, és a magánéleten kívül is megtapasztalod, hogy a céljaidat folyékonyan közelítheted meg. Használd ezt az energiát a kapcsolataid fejlesztésére, ami viszont a jövőben sikerhez vezethet. Az asztrális rezgések arra ösztönöznek, hogy érvényesülj, különösen, ha határokat kell húznod, vagy meg kell szakítanod a kapcsolatot a negatív hatásokkal.

Inspirálódsz, hogy elfogadd a körülötted lévő szépséget. Adj időt magadnak arra, hogy teljes mértékben élvezd azokat a tevékenységeket, amelyek örömet okoznak neked. Ahogy ezek a napok a végéhez közelednek, próbálj meg egy csendes estét szervezni a legközelebbi és legkedvesebb emberekkel, mivel a pozitív energia felerősödik, ha a jó dolgokat megosztjuk egymással.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X