Hétvégi horoszkóp: Augusztus 26-28. – Teljesülnek a kívánságaink!

Kos

Pénteken a Hold az Oroszlánban, a harmónia és a kreativitás területén pozitív energiát ad, és arra ösztönöz, hogy a hasznosat a kellemessel kombináld, de vigyázz, hogy ne halogass egy bizonyos határidőt túl sokáig. Jó, ha későbbre tervezel, de minél hamarabb végzel a feladataiddal, annál több szabadidőd lesz, vagy legalábbis nem lesz időhiány.

Szombaton és vasárnap a Hold a Szűzben aktiválja a munka, az egészség és az életmód területét, emiatt a dolgok gyakorlati oldalára összpontosíthatsz. Ez egy remek alkalom arra, hogy olyan szokásokat vezess be a rutinodba, amelyek hosszú távon előnyösek lesznek számodra, és ha vannak olyan kisebb problémák, amelyeket eddig halogattál, jó, ha megoldod őket, hogy megszabadulj az aggodalmaktól.

Bika

Pénteken a Hold az Oroszlánban, az otthon és a család szektorában a háztartási terv, a kényelem és a pihenés felé fordítja a figyelmedet. Szabadidődet inkább szeretteiddel töltsd, vagy olyan hobbit űzz, ami megnyugtatj. Az otthon körüli apró változtatások mentális felfrissülést adhatnak.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy, akiknek nagyszerű napjuk lesz Szeptember 28-án, Szerdán

Szombaton és vasárnap a Hold a Szűzben aktiválja a harmónia és a kreativitás szektorát, és ez remek alkalom arra, hogy elengedd a nyomást és jól érezd magad, és ha még mindig vannak kötelezettségeid, amelyeknek eleget kell tenned, koncentrálj e körülmények pozitív oldalára.

Ikrek

Pénteken a Hold az Oroszlánban a kommunikációs szektorban arra ösztönöz, hogy hatékonyan működj együtt a környezeteddel, és te legyél az, aki szükség esetén briliáns ötletekkel áll elő. Élvezed, hogy frissítheted az információidat, vagy kreativitásodat olyan gyakorlati módon fejezheted ki, ami hasznodra válik.

Szombaton és vasárnap a Hold a Szűzben aktiválja az otthonod és a családod területét, emiatt kiegyensúlyozott, harmonikus a hozzáállásod lehet. Jó, ha a szeretteiddel való együttlét előtt szánsz egy kis időt kizárólag magadra, hogy levezesd a felgyülemlett feszültséget. Szervezhetsz családi étkezést, hogy támogasd a szeretteiddel való együttlét kényelmét, vagy kezdeményezhetsz néhány interaktív és pihentető tevékenységet.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek