Kos

Ez a hétvége pont úgy fog alakulni, ahogy elképzelted. Ritka és mondhatni szokatlan, de amit kigondolsz, az meg is valósul. Ha relaxálni vágysz, csend vesz körbe, ha szórakozni, akkor pedig lehetőségek. Nincs is más dolgod tehát, mint élvezni. Vasárnap egy eddig fennálló konfliktust lesz alkalmad megoldani, ugyanis megtudsz valamit, ami releváns lehet egy dologgal kapcsolatban. Élj a felkínálkozó megoldással.

Bika

Eléggé leterhelt a mögötted lévő hét a sok munkával és az extra tennivalókkal. Másra sem vágysz, mint végre pihenni, amit passzív kikapcsolódás keretében szeretnél megtenni. Ennek senki nem lesz ellenére, de ha mégis, akkor nyugodtan adj hangot vágyaidnak. Nem kell mindig mindenkinek vigyázzba állnod. Ami igazán fel tud tölteni, az a gyermekekkel töltött idő, ha egy kis mozgásra, játékra is vágysz.

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp Hétfőre, Március 27., A szerelem ma tényleg csodákra képes!

Ikrek

A hétvégédet teljes mértékben kötelezettségektől, tennivalóktól mentesen töltheted, ha ezt te is megengeded magadnak. Ha valaki kérdésekkel zaklat, akkor mondd meg neki, hogy keressen fel jövő héten újra. Hétvége van, a pihenés és kikapcsolódás ideje. Eleget mész hétköznapokon. Válassz olyan programokat, amelyek a hangulatodhoz passzolnak. Senkinek nem kell számot adnod róla, ha csak a lábadat akarod lógatni.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X