Hétvégi horoszkóp Kos

Szerelem

A párkapcsolatokban épp olyan természetes a hangulatingadozás, mint az embereknél. Az egyik pillanatban rajongtok egymásért, másikban pedig egy kanál vízben megfojtanátok egymást? Ez így teljesen természetes (és érthető) a hétvégén. Csak arra vigyázzatok, hogy sohase feküdjetek le egymás iránti haraggal a szívetekben!

Bőség

A pénz fontos a számodra, de az vesse rád az első követ, akinek egyáltalán nem számítanak az anyagiak. Ne felejtsd el, hogy nem az a fontos, hogy te szereted-e a pénzt, hanem az, hogy a pénz szeret-e téged.Hétvégi bőségvarázslat neked: Gondolj szeretettel a pénzre, és gondold végig, milyen sok oka van a pénznek arra, hogy szeressen téged!

Hétvégi horoszkóp Bika

Szerelem

Úgy érzed, hogy ismered az összes ősi praktikát, ami abban segít, hogy meghódítsd a kiválasztottadat Ezeket a praktikákat arra is használhatod, hogy visszahódítsd a szerelmed szívét, ha úgy érzed, hogy elkezdtetek távolodni egymástól. Most nyugodtan tegyél a szerelemért, és tegyél azért, hogy ismét harmonikus kapcsolatod legyen a szerelmeddel.

Bőség

Ha eleged van jelenlegi anyagi helyzetedből, akkor ideje máshogy csinálni a dolgokat! Azzal, ha valamit máshogy csinálsz, más eredményeket kapsz. Ha pedig mindent úgy csinálsz mint eddig akkor minden úgy történik, mint eddig.Hétvégi bőségvarázslat neked: Tedd félre a bevételed (és a hétvégére szánt összegek) tíz százalékát ahelyett, hogy elköltenéd!

Hétvégi horoszkóp Ikrek

Szerelem

A hétvégén szánj időt az őszinte beszélgetésekre. Úgyis lételemed a kommunikáció, úgyis mindent megteszel azért, hogy beszélhess és meghallgassanak. Miért ne beszélhetnél most a szerelmeddel? Tudod, miről lenne a legjobb beszélned? A saját érzelmeidről, a saját érzéseidről. Tudom, hogy bátorság kell ehhez, de mindketten erre vágytok valójában.

Bőség

Talán túl sok időt és energiát pocsékolsz arra, hogy kitaláld: Hogyan oldasz meg majd egy-egy képzelt pénzügyi helyzetet akkor, ha valósággá válna. Ez a gondolatban történő pénzügyi szimuláció azonban nem segít, épp ellenkezőleg: Sokat árthat.Hétvégi bőségvarázslat neked: Ha mindenképp a jövőn akarsz elmélkedni inkább azt képzeld el, hogy a jövőben kimeríthetetlen pénzforrás áll a rendelkezésedre. Találd ki, mire költenél szívesen ebből a forrásból!

Hétvégi horoszkóp Rák

Szerelem

A szerelmed a tökéletes partnered. Most olyanok vagytok, mint két mókázó kamasz. Olyanok vagytok, mint akik csak most ismerkedtek meg. Olyanok vagytok, mint akik mindig csak nevetgélnek és szórakoznak. Fontos, hogy merj gyerek lenni ebben a kapcsolatban, és merj sokkal játékosabb lenni, mint amilyen eddig voltál

Bőség

Talán te magad vagy az, aki – tudattalanul – megakadályozod, hogy több pénz érkezzen meg az életedbe. A hétvégén gondold át, és jegyezd fel, hogy hányféle módon állsz a bőség áramlásának az útjában Például negatív gondolatokkal, elszalasztott lehetőségekkel, vagy el nem vállalt munkákkal akadályozod az áramlást?Hétvégi bőségvarázslat neked: Ha megvan a listád, egyszerűen csak kezdj el tudatosan az ellenkező módon viselkedni. Ez a leghatékonyabb, amit most tehetsz.

Hétvégi horoszkóp Oroszlán

Szerelem

Várakozó állásponton vagy a szerelemben. Várakozó állásponton vagy, mert azt hiszed, hogy ez a várakozás segíteni fog neked alkalmasabbá válni a boldogságra. Amíg várakozol talán nem veszed észre a valóságot: Már most is alkalmas vagy a szerelemre. Már most is szerethető és szeretett vagy. Nem kell jobbnak, szebbnek, okosabbnak vagy gazdagabbnak lenned a szerelemhez!

Bőség

Egy újabb esély érkezik az életedbe. Pontosabban, egy korábban elszalasztott esély tér vissza hozzád új köntösben. Ezúttal ne szalaszd el ezt a lehetőséget, és ezúttal ne hagyd, hogy a hullámok összecsapjanak a fejed felett. Ezúttal egyszerűen csak kényelmesen intézd a dolgokat.Hétvégi bőségvarázslat neked: A legnagyobb bőségteremtő ereje a cselekedeteidnek van: Minden nap tegyél meg egy dolgot a bőségért – legyen az bármilyen apróság!

Hétvégi horoszkóp Szűz

Szerelem

A tér vagy az idő (vagy mindkettő) közétek áll a szerelmeddel. Lehet, hogy eljött az ideje annak, hogy meggyógyítsd a kapcsolatotokat. Ezt a gyógyítást először fejben kell elvégezned. Először a saját fejedben kell végiggondolnod, hogy milyen mélyen szereted a szerelmedet. Most koncentrálj az érzéseidre, koncentrálj a szerelemre a félelmek helyett

Bőség

Vedd észre végre, hogy mindenkinek külön belépője van a bőség világba. Az a mód, ahogy a barátaid pénzt teremtenek talán nem a legmegfelelőbb mód a számodra. Talán neked egy teljesen másik úton kellene elindulnod, és más módon kellene dolgoznod.Hétvégi bőségvarázslat neked: Ha azzal foglalkozol, amire a szíved mélyéről vágysz, akkor a bőség könnyebben rád talál, mintha elnyomod magadban a szíved szavát.

Hétvégi horoszkóp Mérleg

Szerelem

Valaki megpróbál közétek állni. Neked pedig valóban az lenne a feladatod, hogy ezt megakadályozd. De ne felejtsd el, hogy ezt nem a harmadik félre való figyeléssel teheted meg, hanem azzal, ha a szerelmedre koncentrálsz. Azzal, ha szoros közelségben vagytok egymással (lelkileg is) biztosíthatjátok, hogy senki és semmi ne veszélyeztesse a kapcsolatotokat.

Bőség

Olyan sok kérdésed van azzal kapcsolatban, hogy jó döntéseket hoztál-e meg, hogy talán észre sem veszed: Ezek a kérdések mind az ellen dolgoznak, hogy bőségben élhess. A hétvégén engedd el a kérdéseidet és ne akard mindet megoldani.Hétvégi bőségvarázslat neked: Elég csak annyit tenned, hogy megteszed mindazt, amit szerinted a gyerekeidnek vagy a szüleidnek kellene tenniük.

Hétvégi horoszkóp Skorpió

Szerelem

Talán nincs mindig igazad. Sőt! Forradalmi gondolat: Talán néha a szerelmednek van igaza. Talán néha akkor is, amikor te mindezek ellenére kiharcolod a saját igazságodat. A hétvégén egyszerűbb lenne, ha a harc helyett a bocsánatkérés-megbocsátás párosát választanád. Ezekkel meg tudod javítani az egész kapcsolatotokat, még akkor is, ha ez most lehetetlennek tűnik.

Bőség

Ha úgy érzed, hogy bizonytalan vagy egy-egy pénzügyi helyzetben, akkor hajlamos vagy arra, hogy a lehető legrosszabb tanácsadóktól kérj tanácsot. Ne felejtsd el, hogy csak attól érdemes tanácsot kérni, aki jobban csinál valamit, mint te magad.Hétvégi bőségvarázslat neked: Ha igazán jót akarsz magadnak, akkor a szívedre, a megérzéseidre hallgatsz pénzügyekben, mert a válasz valójában ott van benned minden kérdésedre.

Hétvégi horoszkóp Nyilas

Szerelem

Ne akard meggyőzni a szerelmedet semmiről sem. Azért sem érdemes őt győzködnöd, mert nem valószínű, hogy hagyja magát. Ez pedig csak veszekedésekhez és félreértésekhez vezet a hétvégén. valójában mindketten a közös boldogságotokért dolgoztok – csak éppen más és más eszközökkel. Nem kell ugyanúgy gondolkodnotok, elég, ha szeretitek egymást.

Bőség

Gyakran azért akarsz másoknak segíteni, hogy elleplezd: Neked is segítségre van szükséged. Ebben sokat segíthet az, ha a hétvégén mások megsegítése helyett inkább önmagadra koncentrálsz. Ahelyett, hogy folyton másoknak segítenél, segíts magadon!Hétvégi bőségvarázslat neked: hatalmas erő van a fantáziádban. Képzeld el, hogy már meggazdagodtál, jelenítsd meg magadban az anyagi jóllét képeit minél gyakrabban!

Hétvégi horoszkóp Bak

Szerelem

A boldogságért meg lehet dolgozni – ezt vallod amióta világ a világ. Mégis, mostanában talán elfelejtkeztél erről, és mostanában talán sokkal kevesebbet dolgozol a boldogságodért. Könnyen lehet, hogy a hétvégén érdemes lenne minden órában tenned egy tudatos lépést a boldogságod, a közös boldogságotok felé. Ha így teszel, hétfőre minden rendbe jön majd.

Bőség

Azzal, ha megfogalmazod, hogy mik azok a felesleges és szükségtelen kiadások, amelyekre semmi szükséged sincs magadnak segítesz abban, hogy sokkal kevesebbet költs feleslegese. A hétvégén könnyedén kiszúrod az értelmetlen költéseket.Hétvégi bőségvarázslat neked: Ha új munkahelyet keresel, írj egy levelet a (képzeletbeli) leendő főnöködnek, és írd meg, hogy milyen jó munkaerő vagy. Figyeld meg, mennyivel könnyebben találsz majd így munkát ezután.

Hétvégi horoszkóp Vízöntő

Szerelem

Úgy érzed, hogy nincs jelentősége annak, amit mondasz vagy teszel, de ez tévedés a részedről. Valójában minden percben, minden mondattal, minden gesztussal, minden gondolattal építed vagy rombolod a kapcsolatotokat. Egyáltalán nem mindegy tehát, hogy mit gondolsz, mondasz vagy teszel a szerelmeddel kapcsolatban a hétvégén.

Bőség

Épp itt az ideje annak, hogy ne piszmogj tovább! Tele vagy csodálatos ötletekkel és álmokkal. Tele vagy olyan álmokkal, amelyek mind méltóak arra, hogy megvalósítsd őket. Itt az ideje annak, hogy végre ne csak álmodozz, de tegyél is azért, hogy az álmaid megvalósuljanak és valóra váljanak.Hétvégi bőségvarázslat neked: Írj egy listát arról, hogy milyen ötleteid vannak, amelyeket érdemes lenne megvalósítani. A bőség szereti a kreatív embereket és a kreatív ötleteket!

Hétvégi horoszkóp Halak

Szerelem

A szerelmed a legerősebb tükör a számodra. A viselkedése, a szavai mind-mind tükröznek belőled valamit. Ne felejtsd el, hogy az is egyfajta tükör, ha nincs szerelmed vagy ha rossz kapcsolatban élsz. Ha nem tetszik a tükörkép, nem a tükröt szokták lecserélni. Ideje lenne annak, hogy változtass magadon, ha nem tetszik a szerelmi életed!

Bőség

A legszívesebben folyton küzdenél azért, hogy bőségben élhess. Pedig valójában a bőségért nem kellene megküzdened, elég lenne beengedned az életedbe. Elég lenne, ha észrevennéd: A pénz ahhoz áramlik, aki beengedi az életébe azt.Hétvégi bőségvarázslat neked: Használd a megérzéseidet: A megérzéseid pontosan megmutatják, hogy hogyan élhetsz bőségben. Valójában a bőséghez az vezet el, ha azzal foglalkozol, amire a szíved vágyik.