Hétvégi Horoszkóp, Július 2-4., Új lehetőségek ragyognak fel

Kos

Pénteken a Hold az te csillagjegyében felerősíti az érzelmeidet, és spontaneitást kölcsönöz neked. Arra buzdít, hogy kövesd a szívedet, és fordulj azok felé a dolgok felé, amelyek örömet és beteljesülést okoznak. Fejleszti tehetséged és a képességeidet, emellett élvezheted szeretteid jelenlétét az életedben.

Szombaton és vasárnap a Hold a Bika jegyében aktiválja a pénzügyek és az értékek szektorát, ami olyan gyakorlati ügyek felé fordítja a figyelmedet, amelyekben nagyobb részt kellene vállalnod ahhoz, hogy biztonságban és jól érezd magad. Ha egy közeli kapcsolatban egyensúlyhiány alakult ki, most van itt az ideje, hogy cselekedj a dolgok tisztázása érdekében.

Bika

Pénteken a Hold a Kosban tartja aktívan a spirituális és tudatalatti területedet, és valószínűleg úgy érzed, hogy több személyes időre és térre van szükséged, ezért inkább távolságtartóbb vagy. Kerüld az olyan körülményeket, amelyek nyomást gyakorolnak rád, és élvezd az egyszerű dolgokat, amelyek örömet és pihentető tevékenységeket nyújtanak számodra, ez a visszavonulás ideje.

Szombaton és vasárnap a Hold az te csillagjegyedben arra ösztönöd majd, hogy kövesd a szívedet, és tisztázz bizonyos magánéleti kérdéseket. Ha nyomás nehezedik rád, igyekezz minél jobban elengedni, hogy megfelelően tudj fejlődni. Ambiciózusabb és motiváltabb leszel a céljaid elérésében.

Ikrek

Pénteken a Hold a Kosban tartja aktívan a szociális szférádat, és egy adag spontaneitást és lelkesedést ad a másokkal való kapcsolataidban. Téged arra ösztönöz, hogy kimozdulj a világba, és kövesd a kíváncsiságodat, talán még támogatást és segítséget is nyújtasz bizonyos rászorulóknak. A tetteid biztosan ugyanezt az energiát vonzzák rád. Magánkörnyezetedben is pozitív a hangulat, ahol nagy valószínűséggel inspirálódsz bizonyos tervek összeállítására, amelyek támogatják a jólétedet.

Pénteken és szombaton a Hold a Bikában aktiválja a spirituális és tudatalatti szférádat, arra ösztönöz, hogy tarts szünetet a túlhajszolt vagy nagyobb erőfeszítést igénylő tevékenységekben, és pihenj olyan módon, ami örömet okoz. Ebben az időszakban lehetőséged van arra, hogy magánéleti vagy személyes környezetedben bizonyos dilemmákra választ találj.

Rák

Pénteken a Hold a Kosban tartja aktívan a karriered és a társadalmi státuszod szféráját, és arra ösztönöz, hogy intenzív energiával összpontosíts a szakmai szférában megvalósuló projektekre vagy bármire, ami a fejlődéseddel kapcsolatos. Mások észreveszik a képességeidet, és könnyen sikerül észrevenniük téged, ezért bízz magadban, és hallgass a megérzéseidre.

Szombaton és vasárnap a Hold a Bikában aktivizálja a szociális területedet, és a külső környezetedben végzett tevékenységek felé fordítja a figyelmedet. Téged arra ösztönöz, hogy többet szocializálódj, elmélyítsd vagy kiépítsd a kapcsolataidat, és élvezd a szeretteid jelenlétét az életedben. A rád jellemző együttérzés és nagylelkűség most még intenzívebb, és a támogatás felajánlása irányít téged.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Random Posts