Hétvégi horoszkóp, Június 4-6., Banális élethelyzetek, meglepő dolgok

A Kosokat meglepő, fura, vagy éppen banális élethelyzetekbe sodorhatja a sors, de élvezni fogják, hogy történik valami. A Mérlegekkel szintén meglepő dolgok történhetnek, a Skorpiók számára pedig garantált a szerencse ezen a két napon. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Meglepő, fura, vagy épp banális élethelyzetekbe sodorhat a sors ezen a hétvégén, ugyanakkor élvezni fogod, hogy végre történik valami izgalmas és különleges veled és körülötted. Érdekes és egyben értékes ötleteidet most biztos, hogy mások is nagyra értékelik, olyanokkal beszélhetsz, akik segítik megvalósítani álmaidat. Javallott időt és energiát fektetni abba, hogy másokkal közösen nagy dolgokat alkoss. Merkúr javítja a kommunikációt, a Jupiter segít, hogy megtaláld az összhangot másokkal, ez pedig garantáltan fejlődést hozhat számodra!

Bika

Kedvet kaphatsz az olvasáshoz, színházhoz, művelődéshez, tanuláshoz, szellemi tudásod bővítéséhez? Lehet ez egy továbbképzés, kétnapos tanfolyam, bármilyen fejtágításhoz kiváló ez a hétvége. Szeretnél fejlődni, a tudásodat gyarapítani, ezáltal pedig új kapukat nyithatsz meg új lehetőségek felkutatása céljából. Remek időpontot választasz, ha ezen a hétvégén döntesz ilyen témákról, hisz most mindent gyorsabban fogsz fel és fogadsz be. Bármit értelmezel és hasznot csiholsz a megszerzett ismeretekből. Akármit tanulj, az hamar megtérül számodra.

Ikrek

Az égi állások kizárólag jó lehetőségekkel és kellemes helyzetekkel kecsegtetnek, úgyhogy mindent bele, tégy valami olyat, ami kiemel téged a tömegből. Ne félj felfedező útra indulni, s akár elismertséget is hozhat a számodra, ha megmutatod, van új a Nap alatt. Ha még keresed az igazit, akkor nagy eséllyel végre meghódíthatod kiszemeltedet, és ehhez most erőlködnöd sem kell. Mutasd meg a bájaidat! A sors kegyes lesz hozzád, megkönnyíti a dolgodat, amit meg kell tenned, tedd meg bátran! Ha viszont már elkötelezted magad, találj ki új praktikákat a kapcsolat felturbózásához.

Rák

Az elmúlt időszak kitartó és szorgalmas munkája, kreatív ötletei és ez ezekhez kapcsolódó elszántság meghozta eredményét, ezért a hétvégédet teljes szabadságban töltheted, mindenféle kötelezettség nélkül. Anyagi ügyekkel összefüggésben is érkezhet egy meglepően örömteli hír, az égiek pozitív változásokat jeleznek. Amennyiben fontos és tényleges elhatározáson töröd a fejedet, lényeges döntésre jutsz. A hétvégén akár egy kis luxust is megengedhetsz magadnak! Költekezz bátran, de ne meggondolatlanul és korlátlanul!

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Random Posts