Hétvégi Horoszkóp, Május 14 – Május 16., Csodásan alakul a hétvége

by admin

Kos

Az Ikrek Hold pénteken harmonizál Kos energiáddal, és megvilágítja a kommunikáció harmadik házát. Szombaton a Hold a Rákba lép, összeütközésbe kerül Kos energiáddal, és felkavarja az érzelmeket, különösen az otthon és a család körül. Ezt még intenzívebbé teszi, hogy uralkodó bolygód, a Mars szombat este konjugál a Holddal, ezért óvatosan cselekedj, és kerüld el a buktatókat. A vasárnap kellemesebb lesz, és kevesebb erőfeszítést igényel majd a részedről, hogy ne csússzanak árokba a dolgok.

Bika

Az Ikrek Hold pénteken az anyagi ügyek második házát világítja meg, a Jupiter trigonja pedig a pénzzel kapcsolatos szerencsét jelzi. Ne felejtsd el megköszönni az Univerzumnak, amikor ez bekövetkezik. Szombaton a Rák Hold harmonizál a Bika energiáddal, és megvilágítja a kommunikáció harmadik házát. A változékony Marssal való együttállás szombat este intenzív találkozásokat és eszmecseréket eredményezhet. Ne feledd, hogy méltóságteljesen ki tudsz szállni, ha a dolgok furcsán kezdenek alakulni. Vasárnap a fantáziadús Neptunusszal alkotó trigon serkenti a kreativitásodat; nagyszerű ötletek bőven akadhatnak.

Ikrek

Az Ikrek Hold pénteken csatlakozik a Vénuszhoz, a Merkúrhoz és az Északi Csomóponthoz az első Házadban; minden szem rád szegeződik, ahogy a reflektorfény rád irányul. Szombaton a Rák Hold megvilágítja a pénzzel foglalkozó második házadat, és a változékony Marssal való együttállás arra csábíthat, hogy akkor is költs, amikor nem kellene. Állj ellen, és vasárnap már nem fogod megbánni. Így teljes mértékben élvezheted a Hold és a Neptunusz közötti trigont és az általa elősegített kreativitást.

Rák

Pénteken az Ikrek Hold az álmok és misztikus ügyek tizenkettedik házát világítja meg, megerősítve az amúgy is epikus intuíciót és pszichikai érzékenységet. Szombaton a Rák Hold megvilágítja az első, önmagaddal foglalkozó házadat, középpontba helyezve veled született együttérző és gondoskodó képességedet. Még a változékony Marssal való együttállás sem taszít ki a középpontból, hiszen mestere vagy az érzelmeknek. A Hold és a fantáziadús Neptunusz vasárnapi trigonja arra ösztönöz, hogy kifejezd kreativitásodat.

X