A Kosok hétvégéjén minden úgy fog történni, ahogy remélték, már-már túl jól is alakulnak a dolgok. A Bikákat a béke és a nyugalom lengi körül, a Nyilasoknak viszont kikapcsolódásra van szükségük, ezért jobban teszik, ha kimozdulnak. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Szombaton minden úgy fog történni, ahogy reméled, szinte már-már túl jól alakulnak a dolgok. Hidd el, hogy ez veled történik. Ha épp békére vágysz, azt kapod, ha bulira, hát akkor azt kínálja neked a sors. Terveid apránként, de biztosan megvalósulnak. Vasárnap elégedett lehetsz elért eredményeiddel, és kiderül számodra, hogy még mindig tartogat az élet kellemes meglepetéseket. Egy olyan információ jut a birtokodba, ami eleinte lényegtelennek tűnik, sőt, el is ereszted a füled mellett. Ám hamar rájössz, talán épp ez az a lehetőség, amire régóta vártál. Ha valakivel rendezned kell a kapcsolatodat, most tedd meg!

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

Bika

Szombaton a béke és a nyugalom érzése leng körül, és a környezeted is örül annak, ha a hangos társasági élet helyett kissé visszahúzódsz. Jól fog esni ez, hisz egész héten tetted a dolgodat, ügyeket intéztél, sőt, sokszor plusz feladatokat is vállaltál. Ám most ki kell pihenned a fáradalmakat, fontos, hogy ne erőltess olyasmit magadra, amihez nincs kedved! Mindeközben lehetsz engedékeny szeretteiddel, ám csakis addig a határig, amíg az neked még jólesik. Ne hagyd, hogy bárki kihasználjon, mondj nemet arra, ami nem tetszik, ami nem vonz. A gyermekek társaságában töltött idő kifejezetten hasznos lehet.

Ikrek

A szombati napod jól telik, szerencsére nem lesz olyan kötelezettséged, ami keresztbe húzná a számításaidat. Mindent formálhatsz kedvedre, úgy, ahogy neked tetszik, s ha nem vágysz mozgalmasságra és hangos társasági életre, hát az is rendben van. A nyugalom most kifejezetten felvidít, hisz nem forgatagra ácsingózol, hanem békére. Közvetlen környezeted tagjai ezt a döntésedet díjazni fogják. Kerüld el azt, hogy most fontos válaszokat erőltessenek ki belőled. Halassz minden ilyen jellegű ügyet a jövő hétre – igazán nincs miért sietni. Hétvége van, így ennek megfelelő programokat válassz magadnak.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X