Kos

Ezen a hétvégén keress olyan programot, ahol sok víz vesz körül, és inkább csend van, mint forgatag. Ha úgy tartja kedved, bátran mutasd meg, hogy szereted a földi élvezeteket is, a finom ételeket, italokat. Vegyél részt páratlan eseményeken, kóstolj meg új ízeket, próbálj ki olyan dolgokat, amiket még sosem. Kiadós testmasszázs, napozás, vadvízi túra, fincsi ételek, s minden, ami egy egészséges ember jókedvét biztosíthatja egy teljesen átlagos, nyári hétvégén. Ha valaki szívesen elkísérne, ne utasítsd vissza, neked is jól jön majd a társaság.

Bika

Ezen a két napon neked szinte teljesen mindegy az, mi történik, hiszen akkor is kiválóan fogod magad érezni a bőrödben, ha mások esetleg nem. Bikaként nem hadakozol a munka ellen, ugyanakkor az sem titok, hogy szereted a szombati napokat, mert ilyenkor lehet időt szakítani a kényelmes bevásárlásokra, próbálgatásra, vagy csak szimplán a nézelődésre, egy teraszon elfogyasztott kávéra, ebédre, nyár lévén pedig akár már egy szabadtéri fürdőzésre is. Ma próbálj ki új termékeket, más ízeket, mint eddig. Vasárnap viszont a lazsálás kapjon főszerepet, és erről ne mondj le senki kedvéért.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

Ikrek

Ezen a hétvégén előnyben az egészséged és a nyugalmad! Most adottak a körülmények ahhoz, hogy felfrissülj, és kissé megújulj! Ha vannak problémáid, azokat orvosold, válts életmódot, kezdj más típusú étkezésbe, szerezz egy fitneszbérletet, vagy csak kezdj el futni minden reggel. Felejtsd el azt, hogy tömöd magad összevissza mindenfélével, amit éppen megkívánsz, vagy az orrod elé tolnak. Jól tennéd, ha szervezetedet nem terhelnéd feleslegesen, egyszerűen csak gondolkozz logikusan, erre képes vagy. Formálj magadon, hogy jobb legyen a közérzeted.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X