Kos

Pénteken inkább a kényelem és a szeretteid társasága felé orientálódsz. Ez a nap ideális arra, hogy hátradőlj és élvezd a szeretteiddel töltött minőségi időt. Lehetőséged van arra, hogy több harmóniát vigyél a kapcsolatodba is.

Szombaton és vasárnap a kreatív oldalad veszi át az irányítást, és több olyan tevékenységre inspirálódsz, amelyek örömet okoznak neked. Lelkes ötleteid vannak, amelyeket barátaiddal együtt a gyakorlatba is átültethetsz. Itt az ideje, hogy elengedd a nyomást, és engedd meg magadnak, hogy úgy érezd magad, ahogyan szeretnéd.

Bika

Pénteken oldottabb módon kommunikálsz, ami kiváló alkalom arra, hogy megvitass néhány számodra fontos kérdést, amit eddig halogattál. Téged is érdekel, hogy olyan információkat gyűjts, amelyek segítenek bizonyos célok elérésében, és esetleg kapsz néhány jó hírt.

Ezt már olvastad?
Hétvégi horoszkóp, Június 10-11., Sorsfordító események várnak ezen a hétvégén

Szombaton és vasárnap inkább a szeretteiddel töltött időt élvezed, és te vagy az, aki közelebb hoz másokat egymáshoz. Élvezed, hogy új dolgokat tudhatsz meg a családodról, és a gondolataid valószínűleg inkább a múlt felé fordulnak, hogy megvilágítsák a jelen problémáit.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X