Hétvégi horoszkóp Kos

Szerelem

A párkapcsolatokban épp olyan természetes a hangulatingadozás, mint az embereknél. Az egyik pillanatban rajongtok egymásért, másikban pedig egy kanál vízben megfojtanátok egymást? Ez így teljesen természetes (és érthető) a hétvégén. Csak arra vigyázzatok, hogy sohase feküdjetek le egymás iránti haraggal a szívetekben!

Bőség

A pénz fontos a számodra, de az vesse rád az első követ, akinek egyáltalán nem számítanak az anyagiak. Ne felejtsd el, hogy nem az a fontos, hogy te szereted-e a pénzt, hanem az, hogy a pénz szeret-e téged. Hétvégi bőségvarázslat neked: Gondolj szeretettel a pénzre, és gondold végig, milyen sok oka van a pénznek arra, hogy szeressen téged!

Hétvégi horoszkóp Bika

Szerelem

Ezt már olvastad?
Hétvégi horoszkóp, Június 10-11., Sorsfordító események várnak ezen a hétvégén

Úgy érzed, hogy ismered az összes ősi praktikát, ami abban segít, hogy meghódítsd a kiválasztottadat Ezeket a praktikákat arra is használhatod, hogy visszahódítsd a szerelmed szívét, ha úgy érzed, hogy elkezdtetek távolodni egymástól. Most nyugodtan tegyél a szerelemért, és tegyél azért, hogy ismét harmonikus kapcsolatod legyen a szerelmeddel.

Bőség

Ha eleged van jelenlegi anyagi helyzetedből, akkor ideje máshogy csinálni a dolgokat! Azzal, ha valamit máshogy csinálsz, más eredményeket kapsz. Ha pedig mindent úgy csinálsz mint eddig akkor minden úgy történik, mint eddig. Hétvégi bőségvarázslat neked: Tedd félre a bevételed (és a hétvégére szánt összegek) tíz százalékát ahelyett, hogy elköltenéd!

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X