Kos

Ez a hétvége a szerelemről szól számodra, kedves Kos. Ez a tökéletes alkalom arra, hogy egy rögtönzött kiruccanást foglalj le valahová a városon kívülre, vagy tervezz meg egy romantikus randit, hogy a pároddal újra kapcsolatba kerüljetek egymással. Az együtt töltött minőségi idő ezen a hétvégén megalapozza a jövőbeni erősebb kapcsolatotokat.

Bika

Ne hagyd, hogy mások szavai a környezetedben befolyásolják a dolgaidat, kedves Bika. Ezen a hétvégén a jó szándékú szeretteid vesznek majd körül, akik tele lesznek véleményekkel arról, hogyan kellene irányítanod a saját életedet. Ne engedd, hogy a zaj bejusson a mentális gátadon belülre, és hagyd, hogy azt mondjanak, amit akarnak.

Ikrek

Tarts egy kis lélegzetvételnyi szünetet azokkal az emberekkel szemben, akik egész héten csak az energiádat szívták. Használd ki ezt a két napot arra, hogy egy kis időt tölts magaddal, és begyógyítsd az elmúlt kemény hét minden negativitását. Egy kis öngondoskodás sokat fog segíteni abban, hogy felkészülj az előtted álló hétre.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X