A Bikák számára a hétvégén a jó hangulat garantált: örömteli, élményekben gazdag lesz ez a két nap, de a Mérlegeknek sem lesz oka panaszra: most több lehetőség is megnyílik előttük. A Vízöntők napjai jól alakulnak: a kellemes szombat este után egy még jobb vasárnap következik. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Az égi konstellációk azt ígérik, hogy minden a kedved szerint alakul ezen a hétvégén. Szombaton biztosan végre tudod hajtani a megtervezett lépéseket – hát tégy olyasmit, amire régóta vágysz! Ugyanakkor lényeges, hogy olyan emberekkel töltsd az idődet, akiket szeretsz, tisztelsz vagy tanulhatsz tőlük. A szombattal ellentétben a vasárnap egészen eltérő energetikákat rejt, kicsit hangosabb, zajosabb, kihívásokkal telibb lehet minden. Talán két – általad kedvelt – személy között fura viszály dúl, aminek közepén egy tárgy vagy egy elrendezetlen ügy áll. Ám ekkor színre lépsz, és diplomáciai képességednek köszönhetően elsimítod a dolgot. Ezért mindenki rettentő hálás lesz neked.

Ezt már olvastad?
Szombati horoszkóp, Június 10., Új ötleteid támadnak ma

Bika

Jó hangulatú, emellett örömteli, élményekben gazdag hétvége vár rád, csakis olyan dolgokat tégy, amik valóban kedvedre vannak! Mivel a kötelezettségeket már letudtad a héten, ezért végre mindenre és mindenkire jut időd, energiád. Ha valaki mégis morgolódna, hogy nem figyelsz rá eléggé, esetleg elfelejtettél beváltani egy ígéretet, akkor pótold azt sürgősen. A közösen eltöltött órákat szeretteid nagyra fogják értékelni, így olyan két napot tudhattok majd a hátatok mögött, ami rengeteg emlékezetes élménnyel gyarapít mindenkit.

Ikrek

A hétvége első felében, délelőtt minden ígéretet teljesíts, és tedd ezt gyorsan, hisz este mindenképpen valamilyen izgalmas program vár rád. A négy fal elhagyása kötelező, ugyanis a jelenléteddel fergeteges hangulat garantált. Szükséged van tartalmas kikapcsolódásra, hisz fárasztók voltak az elmúlt napok. Ha valakivel kényszerből kell találkoznod, hogy elrendezzetek valamit, azt még szombatra időzítsd, így a vasárnapod békében telhet. Bátran ereszd szabadjára a fantáziádat, tervezd meg a következő időszak teendőit, vedd számba, kinek és mit ígértél mostanság, mert meglehet, hogy valami elkerüli a figyelmedet, és ez vasárnap galibát okozhat körülötted.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X