Hétvégi horoszkóp, Szeptember 2-4. – Van bátorságunk nevén nevezni a dolgokat?

Kos

Pénteken a Skorpióban járó Hold arra ösztönöz, hogy fordulj a belső világod felé, és szabadulj meg az érzelmi terheidtől vagy bármi mástól, ami korlátozza a személyes fejlődésedet. Valószínűleg találkozni fogsz néhány kihívással a folyamat során, ezért győződj meg róla, hogy azokat a döntéseket hozod meg, amelyek a legelőnyösebbek a boldogságod szempontjából.

Szombaton és vasárnap a Nyilasban járó Hold arra ösztönöz, hogy lépj ki a komfortzónádból, és kövesd a szívedet, különösen, ha bizonyos élmények vagy hobbik izgalmat és beteljesülést kínálnak neked. Személyes környezetednek gyakorlatias megszervezése segítene a harmónia kialakításában.

Bika

Pénteken a Hold a Skorpióban aktiválja a partnerségi szektort, ez pozitív energiát és sikert ad a tárgyalások és bármilyen üzletkötés során. Fontos kapcsolatok elmélyítésében vagy érdekelt. A családon belüli kommunikációban előfordulhatnak félreértések, ezért jó, ha nem vonunk le elhamarkodott következtetéseket, és türelemmel tisztázzuk a dolgokat.

Szombaton és vasárnap a Hold a Nyilas jegyében tartja aktívan magánéleted és átalakító szektorát, ez arra ösztönöz, hogy vizsgáld meg érzéseidet, és engedj el néhány korlátozó érzelmet, gondolatot vagy szokást. Hallgass a testedre, az elmédre és a szívedre, és hagyatkozz az intuíciódra, amikor döntést hozol. Kerüld a mások nyomására történő lépéseket.

Ezt már olvastad?
Szerelmi Horoszkóp Szerdára, Szeptember 28., Szerdára: Szenvedélyek és mély érzelmek

Ikrek

Pénteken a Skorpióban járó Hold a munka, az egészség és az életmód területére világít rá. Reális a hozzáállásod és gyakorlatias vagy, de a kommunikációban lehetnek feszültségek, ezért ügyelj arra, hogy ne vonj le elhamarkodott következtetéseket, és türelmesen értsd meg magad.

Szombaton és vasárnap a Nyilasban járó Hold aktívan tartja a párkapcsolati szektort, ezért szoros kapcsolatokat alakítasz ki. Tisztázzunk néhány félreértést, és próbáljuk meg kiegyenlíteni a dolgokat. Az eltérő vélemények miatt feszültségek lehetnek a családban, ezért jobb, ha szükség esetén egy kicsit elvonulsz, hogy megnyugtasd a kedélyeket, vagy állást foglalj és támogasd az álláspontodat, bármi is történjen.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek