Kos

Ne nyomd el azt a kis hangot a fejedben, amely arra ösztönöz, hogy ugorj egyet, és próbálj ki valamit a komfortzónádon kívül. Ez a hétvége tökéletes alkalom arra, hogy kipróbáld azt, amit eddig halogattál. Legyen szó túrázásról, ejtőernyőzésről, vagy csak egy új étterem kipróbálásáról, merj belevágni!

Bika

A mentális és fizikai egészséged háttérbe szorult a prioritásaid listáján, és ez a hétvége alkalmas arra, hogy ezt helyrehozd. A következő néhány nap a pihenésről és a kényeztetésről szóljon. Kényeztesd magad egy wellness-nappal, élvezd az ínyenc ételeket, és ne feledkezz meg arról, hogy a legkényelmesebb pizsamádban henyélj. Tedd magad az első helyre.

Ikrek

Az elmúlt rohanó napok után szakmailag kiteljesedettnek, de érzelmileg üresnek érzed magad. Ez a hétvége arra hív, hogy lépj kapcsolatba szeretteiddel, és vedd körül magad az ő szeretetteljes energiájukkal. Szervezz virtuális játékestet, vagy tervezz egy kisebb összejövetelt a barátaiddal.

Rák

Otthonod a menedéked, és itt az ideje, hogy figyelmedet arra fordítsd, amire szükséged van. Ezen a hétvégén vágj bele egy lakásfelújítási projektbe, vagy költs valamire, ami kényelmesebbé és az igényeidnek megfelelőbbé teheti a szentélyedet.

Oroszlán

A boldogságod helye a reflektorfényben van, de ezen a hétvégén vissza kell vonulnod, és befelé kell nézned, hogy érvényt szerezz magadnak. Ez a tökéletes alkalom az önvizsgálatra és a központba helyezésre. Ez lehetővé teszi, hogy tisztábban és nyugodtabban közelítsd meg az előtted álló kihívásokat.

Szűz

A szerelem bonyolult, és néha nincsenek helyes válaszok. Ezen a hétvégén szembe kell nézned azokkal a kérdésekkel, amelyeket eddig tagadtál és mélyen eltemettél. Ne feledd, hogy őszinte és sebezhető legyél a kommunikációban, és adj teret a változásoknak a saját életedben is.

Mérleg

Az egyensúly a kulcs, kedves Mérleg. Ha nem vagy elégedett a belső harmóniáddal, nehezen leszel boldog a körülményeiddel. Aktívabbnak kell lenned abban, hogy jobbá tedd a dolgaidat, még akkor is, ha ez a szeretteiddel szembeni határok felállításának árán történik.

Skorpió

Néha egy csipetnyi titokzatosság feldobhatja a kapcsolatot. Az őszinteség értékes építőkocka, de bízz a csábító bájodban, hogy a hiányzó szikrát hozzáadhasd a megfeneklett kapcsolatodhoz. Ha nem vagy túlságosan oda ezért, akkor próbálj ki valami újat, ami inspirálhatja azt a szédítő érzést, ami kitörhet benned.

Nyilas

Ez a hétvége arról szól, hogy megismerd önmagad, kedves Nyilas. Menj egyedül kirándulni, vagy vidd el magad villásreggelizni. Bármi, ami lehetővé teszi, hogy valami újat tudj meg magadról. Bízz az ösztöneidben, és ne félj hibázni.

Bak

A hétvége jelzi, hogy megugrott a termelékenységi szintje. Akár egy munkahelyi projektről, akár arról a szervezési feladatról van szó, amit eddig halogattál, jó eséllyel befejezed a hétvégén, vagy legalábbis nagyot lépsz rajta.

Vízöntő

Itt az ideje, hogy visszaadj, kedves Vízöntő. Jelentkezz önkéntesnek egy jótékonysági eseményre, vagy ötletelj, hogyan tehetnéd jobbá a világot (vagy a körülötted lévő teret). Ne habozz, hogy segítségért vagy erőforrásokért fordulj a barátaidhoz és a hálózatodban lévő emberekhez.

Halak

Különbség van aközött, hogy meghallgatsz másokat, és aközött, hogy elnéző vagy. Ez az a hétvége, amikor kiállsz magadért és azért, amiben hiszel. Ne hagyd, hogy az emberek átgázoljanak rajtad, vagy elutasítsák az ötleteidet. Sokat teszel le az asztalra, és itt az ideje, hogy felismerd az önértékelésedet.

X