Hétvégi pénzhoroszkóp, Szeptember 19-20

Hétvégi pénz horoszkóp Kos

A hirtelen költések nem tesznek jót az anyagi helyzetednek. Érdemes lenne arra is figyelned, hogy mennyi marad a pénztárcádban nemcsak arra, hogy belefér-e ez a kiadás vagy sem.

Hétvégi pénz horoszkóp Bika

Neked senki se mondja meg, hogy mire költhetsz, de azért szükséged lenne néhány pénzügyi tanácsra, ugye? Most az anyagiakkal sem egyértelmű a viszonyod, ezért sokkal jobb lenne, ha néhány napra másra bíznád a családi kassza kulcsát.

Hétvégi pénz horoszkóp Ikrek

Jobban oda kellene figyelned arra, hogy mire költötök, mint család. Úgy tűnik, hogy néhány családtagod most túlzásba viszi a költekezést. Neked pedig az lenne a dolgod, hogy lebeszéld erről őket végre.

Hétvégi pénz horoszkóp Rák

Érdemes lenne a z érzelmi gyógyulásra költened. Érdemes lenne olyan élményeket megvásárolnod, amelyek megnyitják és megtisztítják a szívedet, és amelyek összekapcsolnak a valódi belső szeretetközpontoddal a hétvégén.


Hétvégi pénz horoszkóp Oroszlán

Felbosszant, ha azt látod, hogy a munkahelyeden jobban teljesítenek nálad azok, akik ügyesebben marketingezik a munkájukat. Tudod mit? Te is marketingezhetnél ügyesebben. Neked is lehetne sokkal látványosabb a munkád és a tevékenységed a jövő héttől.

Hétvégi pénz horoszkóp Szűz

Egy kicsit lazábban kellene hozzáállnod a pénzhez, a bőséghez és a világhoz. Minden percben azon aggodalmaskodsz, hogy honnan lesz fedezet valamire, ahelyett, hogy azt figyelnéd, hogy mi az, amire valóban szükséged van.

Hétvégi pénz horoszkóp Mérleg

Attól félsz, hogy a gyerekeidnek nem jól tanítod meg, hogy hogyan bánjanak a pénzzel. Az igazság azonban az, hogy nekik sok dolgot a saját bőrükön kell megtanulniuk. Azaz nem lenne szabad neked folyton megvédened őket az anyagi nehézségektől és feladatoktól.

Hétvégi pénz horoszkóp Skorpió

Nincs értelme tovább halogatni egy kiadást. Nincs értelme annak, hogy továbbra is azt gondold, hogy majd ráérsz holnap vagy a jövő héten. Egyszerűen csak szedd össze magad, nyisd ki a pénztárcád – és minden egyszerűbb lesz.


Hétvégi pénz horoszkóp Nyilas

Bőség: Valójában az élet egyszerűbb, mint ahogy azt látni szereted. A pénzügyeid megoldása is sokkal egyszerűbb, mint ahogy azt hinni szeretnéd. Egyszerűen csak annyit kellene tenned, hogy észreveszed: valójában nem minden olyan bonyolult, ahogy azt hinni szereted.

Hétvégi pénz horoszkóp Bak

Fontos, hogy értsd a bőség legfontosabb törvényét: Ha költesz, azzal működteted a bőség áradását, és még több pénz talál rád. Ha azonban visszafogod a költéseidet, akkor a pénztárcád sem tud vastagodni. Hihetetlen, de igaz.

Hétvégi pénz horoszkóp Vízöntő

Ha szeretnél valamit, azt fogalmazd meg kristálytisztán. Ha szeretnél valamit, azt mondd ki kristálytisztán. Ha szeretnél valamit, azt mindig érdemes jól kommunikálnod. Az embereknek és az égieknek egyaránt.

Hétvégi pénz horoszkóp Halak

Fontos, hogy észrevedd: A pénzügyeidben most épp azért tapasztalsz stagnálást, vagy visszaesést, mert nem határoztad meg elég egyértelműen a céljaidat. Itt az ideje annak, hogy kitűzz magadnak néhány elérhetetlennek tűnő anyagi célt, amelyek segítenek javítani a helyzeteden.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük