Kos

Kedves Kos, ezen a hétvégén a kommunikációs szektorra összpontosítasz, amint azt a horoszkópodban lévő együttállás is jelzi. Ez azt jelenti, hogy gondolkodj, mielőtt beszélsz, és gondosan válaszd meg a szavaidat, mielőtt kimondod őket. Ha párkapcsolatban élsz, a frusztráció könnyen a felszínre törhet, ha ellentmondásos véleményetek van, ezért ügyelj arra, hogy világosan közvetítsd a gondolataidat, és a partnered is ugyanezt fogja tenni. Készülj fel a hétvégén a kompromisszumokra, kedves Kos.

Ha egyedülálló vagy, és készen állsz arra, hogy elvegyülj, ezen a hétvégén két ember miatt is dilemmába kerülhetsz, kedves Kos. Nagy a valószínűsége, hogy mindkettőjükhöz más-más módon vonzódsz majd. Talán az lenne a legjobb, ha szánnál egy kis időt arra, hogy igazán átgondold, milyen tulajdonságok a legfontosabbak számodra. És ha úgy döntesz, hogy egyelőre az a legjobb, ha a dolgok könnyedségét választod, az is rendben van. Tedd azt, amit jónak érzel, és ne hagyd, hogy bárki is siettessen egy döntést, amikor még nem állsz készen rá, kedves Kos.

Bika

A hétvégén a horoszkópodban erős fókusz van, ami azt jelzi, hogy egy pihenéssel és kikapcsolódással teli hétvégére számíthatsz otthon, kedves Bika. Ez nagyon jól fog esni neked, ha kimerültnek érzed magad. Ha párkapcsolatban élsz, mindenképpen tudasd a szerelmeddel, hogyan érzed magad, hogy megértő lehessen veled szemben, és szükség esetén megossza veled a terhet. Ha valami miatt elégedetlen vagy, ne feledd, hogy a nagyobb képet lásd, és élvezd a pillanatot, kedves Bika.

Ezt már olvastad?
Horoszkóp a 2023. március 27-től április 2-ig tartó hétre

Az egyedülálló Bikák, akik a szerelmet keresik, ne kerüljenek az önsajnálat gödrébe és ezen a hétvégén. Lehet, hogy a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan szeretnéd, de lényeges, hogy mégis hálás tudj lenni az életedben lévő nagyszerű dolgokért. Menjetek el egy estére a barátaiddal ezen a hétvégén, és bulizzátok át az éjszakát! Engedd el, ami esetleg visszatart, és élvezd az életet. A szerelem akkor kúszhat rád, amikor a legkevésbé számítasz rá, úgyhogy állj készen. Légy mindig a hitelesen önmagad, hogy a megfelelő személyt magad mellé vonzd, kedves Bika.

Ikrek

Kedves Ikrek, mindenképpen maradj nyitott a nagyszerű dolgokra, amelyek ezen a hétvégén az utadba kerülnek. A horoszkópodban jelzett szerencse területére összpontosítasz. Bátorítsd a partneredet, hogy vállaljon kockázatot, és mutasd ki, hogy támogatod minden kemény munkáját. Boldogság és öröm lesz a kapcsolatotokban, valamint szórakoztató intim pillanatok, ezért szakítsatok időt egymásra. Töltsetek időt közeli barátokkal, és mindenképpen szakítsatok időt arra a legjobb barátodra, akivel már jó ideje nem tartottátok a kapcsolatot, kedves Ikrek.

Szingli Ikrek, a hétvége fő üzenete számodra az, hogy jobban reagálj a számodra kínálkozó lehetőségekre. Mivel a bolygók állása friss energiát hoz, a szerelemben szerencse valószínűsíthető, úgyhogy készülj fel! A társasági eseményeken való részvétel könnyed szórakozást és romantikát hozhat. A csillagok ezen a hétvégén az önök oldalán állnak, és a szerelem váratlanul érkezhet, ezért készülj fel. Ha valaki igyekszik elnyerni a figyelmedet, mindenképpen adj neki legalább egy fél esélyt, kedves Ikrek.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X