Kos

Kövesd az ösztöneidet és meggyógyíthatod a szerelmi életedet. Mostanában talán sok mindent tettél az ösztöneid ellenére, talán túl sokat taktikáztál, vagy túl engedékeny voltál. A hétvégén add vissza a szerelmi életed irányítását a szívednek. A szíved ugyanis pontosan tudja, hogy hogyan lehet megoldani ezt a helyzetet a lehető legegyszerűbben, a legkevesebb mellékvágánnyal.

Bika

Hatalmas erő és energia van benned. Hatalmas erővel és energiával képviseled azt az elképzelést, amihez olyan régóta ragaszkodsz. Pedig ez az elképzelés csak problémák forrása volt az eddigiekben is, és úgy tűnik, hogy ez ezután sem változik majd meg. Érdemes lenne ezt az elképzelést elengedned, és érdemes lenne teljesen új gondolatokat hoznod a szerelmi életedbe. meggyőződést, hogy nincs pénzed valamire, új bevételi forrásokat találsz majd.

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp Péntekre, Március 31., Sikerül tisztázni a dolgokat!

Ikrek

Nehéz dolgod van akkor, ha ki akarod magadat magyarázni egy félreértésből. Most a szavaiddal könnyen ronthatsz a helyzeten, ha azok nem őszinték. A legjobb az lenne, ha a hétvégén a teljes őszinteséget választanád, és ha kell, akkor megtartanád azt a tisztázó beszélgetést, amire olyan régóta nem került még sor. Most az őszinte szavakkal bizalmat építhetsz és gyógyíthatsz.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X