Hétvégi szerelmi horoszkóp, Szeptember 26-27

Hétvégi szerelmi horoszkóp Kos

Kövesd az ösztöneidet és meggyógyíthatod a szerelmi életedet. Mostanában talán sok mindent tettél az ösztöneid ellenére, talán túl sokat taktikáztál, vagy túl engedékeny voltál. A hétvégén add vissza a szerelmi életed irányítását a szívednek. A szíved ugyanis pontosan tudja, hogy hogyan lehet megoldani ezt a helyzetet a lehető legegyszerűbben, a legkevesebb mellékvágánnyal.

Hétvégi szerelmi horoszkóp Bika

Hatalmas erő és energia van benned. Hatalmas erővel és energiával képviseled azt az elképzelést, amihez olyan régóta ragaszkodsz. Pedig ez az elképzelés csak problémák forrása volt az eddigiekben is, és úgy tűnik, hogy ez ezután sem változik majd meg. Érdemes lenne ezt az elképzelést elengedned, és érdemes lenne teljesen új gondolatokat hoznod a szerelmi életedbe. meggyőződést, hogy nincs pénzed valamire, új bevételi forrásokat találsz majd.

Hétvégi szerelmi horoszkóp Ikrek

Nehéz dolgod van akkor, ha ki akarod magadat magyarázni egy félreértésből. Most a szavaiddal könnyen ronthatsz a helyzeten, ha azok nem őszinték. A legjobb az lenne, ha a hétvégén a teljes őszinteséget választanád, és ha kell, akkor megtartanád azt a tisztázó beszélgetést, amire olyan régóta nem került még sor. Most az őszinte szavakkal bizalmat építhetsz és gyógyíthatsz.

Hétvégi szerelmi horoszkóp Rák

Túl sok a bonyodalom körülötted és túl sok a dráma körülötted. Ne felejtsd el: Az, hogy mások drámáznak és keresik a feszültséget, nem jelenti azt, hogy neked is így kell tenned. Sehol sincs az előírva, hogy neked másolnod kell mások drámáit. Tartsd észben: A barátnőid féltékenységét, vagy a baráti körödben történő párkapcsolati fordulatokat nem kell bevinned a saját kapcsolatodba.

Hétvégi szerelmi horoszkóp Oroszlán

Néha meg kell állnod, és végig kell gondolnod, hogy honnan hová tartasz, mik a céljaid, és mi mindent szeretnél elérni. Néha szükséged van arra, hogy átgondold a múltat, a jelent és a jövőt. Erre a fajta gondolkodásra késztet a hétvége is. Most van arra lehetőséged, hogy végiggondold merre is halad a párkapcsolatod (vagy épp a párkeresésed) és kijelölheted magadnak az új irányokat is.

Hétvégi szerelmi horoszkóp Szűz

Talán van néhány barátnőd, akiknek már megvan az, amire te is vágysz: Szerelem, boldog családi élet, gyerekek vagy éppen a szabadság. Fontos, hogy tudd: A barátnőid életét nem kell lemásolnod ahhoz, hogy a te szerelmi-családi életed is tökéletes legyen. Hiszen neked nem az ő boldogságukra van szükséged, hanem a saját boldogságodra. Ezt a boldogságot a saját módszereiddel érheted el.

Hétvégi szerelmi horoszkóp Mérleg

Nosztalgikus hangulatban vagy a hétvégén, és azon elmélkedsz, hogy milyen nagy hatással voltatok egymásra a szerelmeddel. Mindketten sokat változtattatok egymáson, mindketten jobb emberré tettétek a másikat. Ez azonban nem jelenti azt hogy most direkt kellene változtatnotok a másikon. Más az, ha önként változunk, és más az, ha akaratunk ellenére akarnak megváltoztatni bennünket.

Hétvégi szerelmi horoszkóp Skorpió

Gyakorold a kedvességet, és használd a dicsérő szavak gyógyító erejét. Igyekezz minden nap legalább tíz dolgot megdicsérni a szerelmedben. Azzal, ha pozitív visszajelzéseket adsz a szerelmednek, azzal, ha elmondod neki, hogy mi mindent értékelsz nagyra benne segítesz a kapcsolatotoknak, és segítesz abban, hogy a kapcsolatotok igazán elmélyüljön és szorossá váljon.

Hétvégi szerelmi horoszkóp Nyilas

Úgy érzed, hogy már mindent elmondtál a szerelmednek, de ő még mindig nem ért meg. Szánj rá időt és energiát, hogy újra elmondd a mondandódat. Addig ismételd mindig más szavakkal az üzenetedet, amíg eljut hozzá. Ő most egy olyan szakaszhoz érkezett az életében, amelyben a munka és a karrier talán fontosabb a szerelemnél – emiatt pedig neked kell jobban figyelned a kapcsolatotokra, és neked kell jobban kommunikálnod.

Hétvégi szerelmi horoszkóp Bak

Nem kell félned attól, hogy határozottan kimondd a véleményedet a hétvégén. Néha abba a hibába esel, hogy el akarod nyomni a saját egyéniségedet, és megpróbálsz teljesen olyan lenni, mint a szerelmed. Pedig a valóságban nem vagytok egyformák, és pont ezek a különbözőségek tesznek benneteket egymás számára vonzóvá. Most bátran vállald önmagad és a saját véleményed!

Hétvégi szerelmi horoszkóp Vízöntő

Rengeteg tévhit él benned a párkapcsolatoddal kapcsolatban. Ez az időszak pedig arról szól, hogy gyengéd szeretettel feloldja ezeket a tévhitek, és megmutassa neked, hogy valóban mélyen számíthattok egymásra a szerelmeddel. Egyszerűen csak tudatosítsd magadban, hogy a szerelmed nem az exeid egyike. Ő nem fogja elkövetni azt, amit az exeid tettek, mert ő egy másik ember.

Hétvégi szerelmi horoszkóp Halak

Nem is hitted volna, hogy a kapcsolatotok elérkezik arra a szintre, ahová most eljutottatok. Bárhol is jártok az egymás felé közeledésben, az egymás felé való elköteleződésben, most úgy érzed, hogy ismeretlen terepre tévedtetek. Szerencsére a szerelmed mindenben segít, és szerencsére a szerelmed segít abban is, hogy felismerd: Ez az új szakasz megváltoztatja mindazt, amit eddig gondoltatok egymásról.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük