Fekete Hold Lilith a Kosban

A Lilith a Kosban versengő és heves természetet hoz, néha ellenőrizhetetlenül erős érzelmekkel. Hajlamos vagy könnyen unatkozni, vagy olyan nagy erőfeszítéseket teszel, hogy a kapcsolataid kiegyensúlyozatlanná válnak.

Dühöddel felperzselhetsz egy kapcsolatot, és szinte érzéketlennek tűnhetsz. Mivel az érzelmeid olyan erősek, hajlamos vagy arra, hogy másokkal azt éreztesd, hogy az ő felelősségük, ahelyett, hogy magadévá tennéd őket.

Fekete Hold Lilith a Bikában

A Bikában a Lilith csábítóvá, érzékivé és rendkívül intimmé válik. Intimitásodat felhasználhatod arra, hogy elérd, amit akarsz, vagy akár arra is, hogy manipulálj másokat.

Nagyon illusztris energia árad belőled, ami szinte bárkit vonz, de mivel biztonságra is vágysz, azt is tapasztalhatod, hogy hosszabb ideig maradsz egészségtelen kapcsolatokban, mint kellene.

Ezt már olvastad?
Ennek a 3 csillagjegynek nagyszerű napja lesz június 10-én

Fekete Hold Lilith az Ikrekben

Az élet iránti érdeklődésed és kíváncsiságod az, ami itt bajba sodorhat. Akár valami újat próbálsz ki, mint az ejtőernyőzés, akár azt az aranyos személyt üldözöd, aki keresztezte az utadat, még ha kapcsolatban is vagy, az új dolgok felfedezése iránti vágyad gyakran drámai bukásokhoz vezet.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X