Kos (március 21. – április 19.)

A Nap a Vízöntőben… éppen arra van szükséged, hogy visszanyerd azt a Kos-nyugalmat, amit az elmúlt hetekben elveszíteni látszottál. Csak ennyi drámát tudsz elviselni vagy okozni, és most új pályára álltál: felfedezni akarsz.

Játszani akarsz a pályán, új barátokat keresni, és megmutatni az új embereknek, hogy milyen nagyszerű vagy. Készülj fel arra, hogy ebben a hónapban nagyon kevéssé törődsz azzal, hogy mit gondolnak rólad az emberek. Szabad szellem vagy most, úgyhogy fuss vadul és szabadon.

Bika (április 20. – május 20.)

Ismered azt a kifejezést, hogy „táncolj úgy, mintha senki sem figyelne”? Nos, a Nap Vízöntőben járása alatt alapvetően te vagy az. Eddig sem voltál túlságosan gátlásos, de ebben az időszakban minden szempontból megállíthatatlan leszel. És ki fogja megítélni, hogy ezek a módok jók vagy rosszak? Hát persze, hogy TE.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy több sikerre vágyik, mint szerelemre március 26-án

Te vagy a bírája önmagadnak, és te vagy a főnököd is. Megadod magadnak a szabadságot, hogy önmagad lehess, és mit kapsz érte? Szórakozást. Kifejezést. Az érzést, hogy élsz. Az élet az élőké, és te, kedves Bika, jól csinálod!

Ikrek (május 21 – június 20)

Itt az ideje, hogy elővedd a csodálatos, kreatív elképzeléseidet, és beavasd az embereket a mesteri ötleteidbe. Vegyél részt, szerezz barátokat, és ne aggódj tovább amiatt, hogy ki mit gondol.

Túlságosan eredeti vagy ahhoz, hogy mások véleményével foglalkozz. A Nap a Vízöntőben a te időd, hogy elfoglald magad azzal, amit a legjobban szeretsz. Ne aggódj a többi miatt. Vágj bele!

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X