Hogyan befolyásolja a negyed Hold a Bikában az egyes csillagjegyek horoszkópját február 8-tól kezdődően?

Kos (március 21. – április 19.)

A Kosok elméjéből remek ötletek pattannak ki a Bikában járó negyedhold idején, és úgy találják, hogy ismét nagyon élvezik az ihletet. Ennek eredményeképpen lassan indulhatsz el ebben a tranzitban.

Mégis, biztosan össze fogsz szedni mindent, amire szükséged van ahhoz, hogy a legújabb projekted megvalósuljon. Izgatott vagy, és úgy érzed, készen állsz a feladatra. Szóval vágj bele, kedves Kos – vesd bele magad!

Bika (április 20. – május 20.)

A Bikában járó negyedhold a kreatív és a lusta oldaladat hozza elő. Amit megtapasztalsz, az a “tudom, mit kezdjek az életemmel” rohanás, amit a “talán később…” kísér.

Persze senki sem vádolhat azzal, hogy nem álmodsz nagyot, és az ötleteid igazán izgalomba hoznak. Mégis előfordulhat, hogy végül megvárod a teliholdat, mielőtt elkezded komolyan venni a saját álmaidat.

Ezt már olvastad?
5 csillagjegy, amely meggazdagszik Októberben

Ikrek (május 21. – június 20.)

Jól fogsz boldogulni ebben a tranzitban. A Bikában járó negyedhold különleges perspektívát ad neked a munkával kapcsolatban. A dolgok változnak az életedben e tekintetben, és azt szeretnéd, ha ez a te elképzeléseid szerint alakulna.

Logikát és inspirációt találsz ebben az időszakban, és az új ötleteidet a munkahelyeden is fel tudod majd használni, ami jót fog tenni neked. Mások tiszteletét is élvezni fogod ebben az időszakban.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Random Posts