Azt mondják, hogy „pénzzel nem lehet boldogságot vásárolni”. Én azt mondom, hogy ez a fáradt, régi mondás nem teljesen igaz.

Természetesen az igazi boldogság belülről fakad, ha elégedett vagy az életeddel úgy, ahogy van, és a pozitív dolgokra koncentrálsz, ahelyett, hogy azon aggódnál, hogy mi az, amid nincs, vagy hogyan lehetnél gazdag.

De az igazság az, hogy a pénzre szükség van, akár akarjuk, akár nem

Pénzzel sok mindent meg lehet venni, ami az igazi boldogsághoz vezet. Rengeteg olyan ember van a világon, aki nem engedheti meg magának a jó ételt, az egészségügyi ellátást vagy egy biztonságos helyet, ahol élhet. Azt fogjuk nekik mondani, hogy a pénz nem fontos, hogy meg kell tanulniuk nélküle is boldognak lenni?

Ezt már olvastad?
Mai Holdnaptár, Június 7., Harmónikus napunk lesz

Nem tudok senkit elképzelni (talán az aszkétikus szerzeteseken kívül), aki igazán boldog lehet az életben maradáshoz szükséges minimális összeggel.

Az egy dolog, hogy valaki kapzsi, és sokkal több pénzt gyűjtöget, mint amennyire valaha is szüksége lesz, különösen, ha másoknak nincs annyi pénzük, hogy a szegénységi küszöb fölött maradjanak. (A legtöbb ember, aki szükségét érzi ennek, nem is tűnik túl boldognak.) Ugyanakkor semmi erkölcstelen vagy rossz nincs abban, ha valaki gazdagságra és kényelemre törekszik, és ha már megvan, akkor élvezi is azt.

Úgy tűnhet, mintha a sors tényleg kivételezne, amikor az anyagi sikerről van szó: egyesek olyan szerencsések, hogy pénzbe születtek, és életükben egy napot sem kellett dolgozniuk, míg a legtöbben csak kapargatjuk a pénzt, bármennyire is keményen dolgozunk.

Ezt már olvastad?
Június 8. szerencsés nap a szerelemben a következő csillagejgyek számára

Nem mondom, hogy mindenkinek egyenlő esélye van a „boldogulásra”, mert nem, az élet nem igazságos. Az asztrológiai diagrammod azonban számos olyan elemet tartalmaz, amely megmutatja, hogy milyen lehetőségeid vannak arra, hogy gazdaggá válj, és mire kell összpontosítanod ennek eléréséhez.

Nézzük meg, milyen születési horoszkóphelyzeteket használhatsz a meggazdagodáshoz:

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X