Talán már éreztétek a jeleket, amelyek erre a mozgásra utalnak. A dolgok lassabban haladnak, nyugtalanságot érzel, hibákat vagy késedelmeket tapasztalsz.

Tekintettel arra, hogy a Merkúr retrográd mozgása a Mérleg jegyében lesz, figyelmünk a kapcsolatainkra irányul. Így fontos lenne számunkra, hogyan kommunikálunk másokkal, mit gondolunk társainkról, milyen információkat kapunk a külvilágból, és mit mutatnak be nekünk.

A lassú tempó segíteni fog nekünk, hogy jobban lássunk és halljunk. Emellett valami, amit eddig elfojtottunkk és elrejtettünkk, a felszínre kerül. Ha ez megtörténik, akkor hasznos lesz számunkra, hogy megkönnyebbülést érezzünk. Néha valami el nem mondott mese a múltból származik. Ezért ne csodálkozz, ha kapsz egy leszidást vagy egy olyan személy hívását, akit már régóta nem láttál.

Ezt már olvastad?
Szombati Tarot előrejelzés minden csillagjegy számára, 2023. június 10.

Egyébként ez nem a legalkalmasabb időpont új ismeretségek kötésére. Ezért ne félj túlságosan azoktól az emberektől, akik utánad jönnek, és mutatnak nektek valamit. Várj egy kicsit, hogy lássuk, hogyan alakul a helyzet.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X