Hogyan hozhatsz pozitív változást az életedbe?

Mindig valami különlegesre várunk, de semmi különleges nem történik. Szeretnénk, ha pozitívum, jóság és boldogság venne körül minket. Talán itt az ideje, hogy ne várj tovább, és változtasd meg az életed a jobb irányba.

Mosolyogj, és hamarosan boldog ember leszel. Bocsáss meg, és könnyebb lesz. Nézz az életre a megfelelő módon, és soha nem fogsz szomorúságot vagy fájdalmat tapasztalni. Gondolkodj pozitívan.” Ismerősen hangzik? Minden második motivációs cikk, minden harmadik cikk, minden első fényes történet az interneten arról győz meg minket, hogy így leszünk boldogabbak és sikeresebbek. “Szabadulj meg a negativitástól” – sürgetik. Ugyanakkor a hivatásos pszichológusok és ezoterikusok megkongatják a vészharangot. Megkezdődött a “pozitív gondolkodás” kifejezés valódi jelentésének tömeges felcserélése. Az, amit pozitív életszemléletnek adnak ki, valójában életeket tehet tönkre. Ennek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy rendezze a dolgokat megfelelően. Nem véletlenül mondják: a probléma megoldásához meg kell érteni a kérdést.

Miért kerül el minket a pozitív változás?

Az emberek, akik tudják, hogyan kell jó életet élni, egy kezünkön megszámlálhatók. Természetesen vannak olyan emberek, akik motiváltak és tudják, mit akarnak az élettől. De vannak olyanok is, akik nem annyira vannak tisztában a céljukkal, vagy egyáltalán nem ismerik azt. Ezek az emberek alkotják a többséget. De még ha valaki nem is tudja, hogy pontosan mire van szüksége a boldogsághoz, az nem jelenti azt, hogy nem méltó a boldogságra. A gyakorlatban elégedetlenséget kapunk az életünkkel kapcsolatban. Nincs ezzel semmi baj, csak nem minden ember büszkélkedhet azzal, hogy hallja a belső hangját, vagy ahogy az ezoterikusok mondják, a lélek hangját.

Vannak, akik olyan tisztán és világosan hallják ezt a hangot, hogy nem esik nehezükre meghatározni a céljukat, megérteni, hogyan érhetik el a boldogságot, hogyan vonzzák a pozitív változásokat az életükbe. Nehéz rávenni egy ilyen embert olyan dolgokra, amelyek nem illenek hozzá. Nem számít nekik, hogy egy másik munka “több pénzt hozhat” és “ígéretesebb” lehet: oda mennek, ahová a szívük hívja őket. Mások szinte vakon kénytelenek bolyongani. A helyzet az, hogy ők halványabban hallják a lelkük hangját – úgy érzik, hogy egy bizonyos irányba vonzódnak, de gyakran letérnek az igaz útról.

Vannak olyanok is, akik alig hallják a lelküket.

Sok ember általában egyáltalán nem hallja, de mindenki képes figyelmen kívül hagyni a belső hangját. Az önmagukba zárkózó emberek gyakran élnek tehetetlenségből, anélkül, hogy elgondolkodnának azon, hogy mit szeretnének. Mindenkinek szüksége van arra, hogy meghallgassa önmagát. Tanuld meg meghallani a lelked hangját.

Ne érezd magad rosszul, ha halványan hallod ezt a hangot. Van mód arra, hogy bevonzd az életedbe a pozitív változást, amelyet neked szántak, még akkor is, ha jelenleg fogalmad sincs, hogy mi az, vagy hogyan keresd. A tiéd, nem fog elhagyni, a lényeg, hogy erőfeszítéseket tegyél. Ez a módszer nem arra szolgál, hogy azt hozza az életedbe, amit szeretnél. Ez egy módja annak, hogy teljesen megváltoztasd az életed, hogy gyorsabban valóra váltsd az álmaidat és hogy boldog meglepetéseket kapj.

Ezt a módszert a szeretetküldés gyakorlatának nevezik.

Ez a személyes és spirituális fejlődés hatékony módszere, amellyel megteremtheted álmaid életét. Ez a módszer csak azok számára alkalmas, akik készen állnak rá. A pozitív változások vonzásának csodálatos gyakorlata a bumerángtörvény elvén alapul – azt kapjuk a világtól, amit adunk neki. Minél magasztosabbak az érzéseid és az érzelmeid, annál erősebbé válnak a rezgéseid, amelyeket a világ felé sugározol, és a világ cserébe értékesebb javakat küld vissza neked.

A legmagasabb érzés, amit az ember képes megtapasztalni, a szeretet, feltétel nélküli és mindent felemésztő. Ez előítélet és ok nélküli szeretet – valódi szeretet az élet, a világ, Isten, a világegyetem, az összes élőlény iránt, egyszerűen azért, mert mindez létezik.

Random Posts