Kos

A legjobb nap a Merkúr retrográd vége után: Május 20., szombat

Gondolkodj nagyban és fényesen, és ne hagyd, hogy bármi is az álmaid megvalósításának útjába álljon. Ebben a hónapban nagyobb önbizalom jár át, ami lehetővé teszi, hogy többé ne kételkedj abban, hogy mihez érzed magad leginkább vonzva.

A kihívások megoldhatónak tűnnek majd, most, hogy a Merkúr retrográd mozgása véget ért, és az életet nem fogod olyan nehéznek érezni. Ebben nagy szerepe van annak, hogy a Mars átváltozik a tűz jegyébe, az Oroszlánba, emlékeztetve téged annak fontosságára, hogy hallgass a szívedre, és ne feledd, hogy az életnek boldogságot kell hoznia neked.

Bika

A legjobb nap a Merkúr retrográd vége után: Hétfő, május 16.

Ezt már olvastad?
Ennek a 3 csillagjegynek nagy szerencséje lesz a szerelmi életében június 10-én

A Jupiter 2023. május 16-án lép a csillagjegyedbe, ami több szinten is szükséges lendületet hoz az életedbe. Azzal, hogy jobban megbarátkozol a változásokkal, nagyobb sikereket is vonzol az életedbe. Ez azonban azt jelenti, hogy a szakmádat illetően változások várhatnak rád a Merkúr retrográd végét követően.

Ezt azért vonzod be az életedbe, mert jelzed, hogy készen állsz rá, hogy többé nem kerülöd el a legjobb életedhez vezető utat, hanem lelkesen megteszed az első lépést. Ahogy a Plútó megkezdi a Vízöntőben a retrográd mozgását, isteni megrázkódtatásokra készít fel, miközben átöleled azt, amit szeretsz, hogy az rögtön viszonozni tudja neked a szeretetet.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X