Hogyan válhat egy Skorpió jobb partnerré a kapcsolatában?

A Skorpió jó és elkötelezett partner, de néha küzd a megszállottságával és fáradtságával. Arról, hogyan válhatsz jobb partnerré, olvasd el a következő cikket.

Te őszintén odaadó vagy a partnered iránt. Nemcsak hogy neki szenteled magad, de teljes egyetértésben is vagy vele. Nem veszítheted el magad a teljes szívből való megosztás iránti vágyad miatt. Hallgasson az egyéniségedre és tiszteld az övét. Ne feledd a személyes és érzelmi autonómiához való jogát. Ez nem jelent teljes szívvel való megosztást. Lelki, testi és szellemi állapotod lehet anélkül, hogy megsértődnél azon, hogy egyeduralkodóvá válik.

Tanuld meg, hogyan ne irányíts, és ne légy már olyan biztos abban, hogy a hatalom a te kezedben van. Ne gondolj többé arra, hogyan tudnál valaha is megkönnyebbülést hozni magadnak, és engedd, hogy több szeretet legyen a szívedben. Te egy önfejű ember vagy, és eltökélt, hogy a saját fejed után menny. Megteszed, amit kell, vagy csaláshoz és manipulációhoz folyamodsz, hogy a házasságodat irányíthasd. Hagyd abba a zsinórhúzást, ezt meg kell állítanod. Legyen nagyobb tiszteleted a partnere iránt, és soha ne próbáld meg irányítani őt. Ne használd a testiségeket fegyverként.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Random Posts