A holdi pénznaptár segít megérteni, hogyan és mit kell tennie október egyes napjain, hogy több pénzügyi szerencsét vonzzon magához. Az asztrológusok mindent elmondtak az éjszakai fényesség hangulatáról ebben az időszakban.

Október 1., 2.: A fogyó Hold az Oroszlánban nem jó időszak a munkához és a költekezéshez. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy a hónap első két napján ne tűzzünk ki nagyra törő vagy bonyolult célokat, és ne vigyünk magunkkal nagy összegű pénzt.

Október 3., 4. és 5.: A fogyó Hold átvonulása a Szűzben egy olyan időszak kezdetét jelzi, amikor a lehető legtöbb időt kell fordítanod a munkahelyi és otthoni feladatokra. Ezen a három napon maximálisan lehetőséged lesz arra, hogy valakivel kibékülj, hogy rendezd a pénzügyi problémáidat.

Október 6., 7.: 6.-án újhold van a Mérlegben. Ez egy nagyon kedvező kombináció azok számára, akik nyugodtan és felesleges idegeskedés nélkül szeretnének dolgozni. A 7.-e a felkelő Hold első napja ugyanabban a jegyben. Ez az időszak ideális a vásárlásra és a szórakozásra.

Október 8., 9.: Ezen a két napon jobb, ha nem vásárolunk drágán. Amíg a Hold a Skorpióban kel, a háztartási teendőkre és a korábbi munkahelyi projektek befejezésére kell összpontosítania.

Október 10., 11.: Két ideális nap a vásárlásra, munkára és üzletfejlesztési befektetésekre. A Nyilasban növekvő Hold miatt nagy sikerek várnak a sztereotip gondolkodásmódtól mentes, aktív emberekre.

Október 12., 13.: az aktív Hold Bak jegybe való átlépése negatívan hat a gondolkodás kreatív komponensére. Az is jobb, ha ezeken a napokon nem hallgatsz az intuíciódra. Bízz a logikában, hogy elkerüld a sok pénz elvesztését.

Ezt már olvastad?
A három csillagjegy, akik 2023 áprilisában biztosan meggazdagodnak

Október 14., 15.: A Vízöntőben járó felkelő Hold napjain nagy pénzügyi szerencse vár a szokatlan világszemléletű és erős kreatív ihletettségű emberekre. Ez egy ideális nap új vállalkozások indítására.

Október 16., 17., 18.: A Halakban járó növekvő Hold e három napja kedvezőtlen a drága vásárlások és utazások szempontjából. A pénzügyi siker alapja a helyes prioritások felállításának képessége lesz.

Október 19., 20.: A 19.-e a Kosban járó Hold utolsó felkelő napja. Ez egy kiváló és gyümölcsöző nap bármilyen fizikai munkához. 20–án telihold lesz ugyanebben a jegyben. Nagyon veszélyes és kiszámíthatatlan nap, amelyen jobb, ha nem kockáztatunk.

Október 21., 22.: A fogyó Hold a Bikában mindannyiunknak sok pénzügyi szerencsét hoz. Ezek a napok alkalmasak az otthonra és a családra vonatkozó tervezett és nem tervezett vásárlásokra. A megjelenésed átalakítására is költhetsz pénzt.

Október 23., 24., 25.: Amíg a Hold az Ikrekben fogyatkozik, romantikus randevúra szánhatod el magad. A kiadások többi részét egyelőre jobb, ha visszatartjuk. Lesz némi előrelépés a munkában, különösen az értékesítésben.

Október 26., 27.: A fogyó Hold a Rákban jó kombináció a munkahelyi nézeteltérések megoldására. A csapatmunka manapság sok szerencsét hoz nekünk.

Október 28., 29., 30.: Egy kis pénzügyi stagnálásnak nézünk elébe. A pénzáramlás gyengül a fogyó Hold és az Oroszlán energiájának ellentmondásai miatt. Ezen a három napon a legjobb, ha nem veszünk fel hitelt, és nem adunk kölcsön senkinek.

Október 31.: A hónap utolsó napja kedvező lesz a munka és a pénzügyi tevékenységek számára mindenféle méretben. A fogyó Hold a Szűzben szerencsét hoz nekünk.

X