Kos

A Kosoknak szeptemberben gyakrabban kell majd odafiyelniük magukra, hogy elhárítsák a bajokat és problémákat. A csillagok és a bolygók kellemetlen emberek megjelenését idézik elő az útjukban, akik nagy valószínűséggel megpróbálják megfosztani a Kosokat a sikereiktől. Ha bajok fenyegetnek a láthatáron, ne essenek apátiába. Minden nehézség, amellyel a Kosoknak szeptemberben szembe kell nézniük, végül új lehetőségekké válnak az útjukon. Ez egy nagyon fontos és döntő időszak lesz, amelyben a Kosok képesek lesznek megérteni, hogy miért élnek és hová kell menniük.

Bika

A Bikák szeptemberben képesek lesznek jobbra fordítani az életüket. Ez egy olyan időszak lesz, amikor cselekedni kell, de minden intézkedés, amit a Bika tesz, nagy valószínűséggel kifizetődik a jövőben. A csillagok nem hagyják ki a lehetőséget, hogy megadják ezeknek az embereknek, amit jogosan megérdemelnek. A szerelmi ügyekben, akárcsak a pénzügyi szférában, érdemes improvizálni. A problémamegoldás és a döntéshozatal szokatlan megközelítése nagyon kifizetődő lesz. Könnyen lehet, hogy a Bika képes lesz a fejlődés új szintjére lépni. Találkozhatnak egy új mentorral, aki segít nekik a helyes útra lépni.

Ezt már olvastad?
Szombati horoszkóp, Június 10., Új ötleteid támadnak ma

Ikrek

Az Ikrek számára a Merkúr retrográd szakasza sok problémát hoz, és negatív gondolatokkal tölti meg a fejüket. Egy gyógyító mantra segít nekik megtisztítani a gondolataikat, és folytatni a sikerhez vezető utat. E jel képviselői képesek lesznek arra, hogy saját kezükbe vegyék a sors irányítását, fenntartva a fejlődés jelenlegi irányát, vagy új irányt véve. Ez az az időszak, amikor energikusnak kell lenniük, nem szabad ellustulniuk, és igyekezniük kell időt tölteniük a szeretteikkel. Lehetséges, hogy segítségre van szükségük, méghozzá hirtelen. Azoknak az Ikreknek, akiknek most nincs ösztönzésük az önfejlesztésre, találniuk kell egyet, különben az egész szeptember kárba vész.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X