Kos

A Kos ebben a hét napban nagyon aktív és termékeny lesz minden téren. A lehető leghatározottabban kell cselekedniük. Célszerű a függetlenséget és az önállóságot választani, mert sok kellemetlen és arrogáns nagyképű ember lesz körülötted. A különleges gyakorlatok és rituálék segítenek abban, hogy bármilyen ügyben sikereket érjünk el. A siker erőteljes katalizátora lesz az a képesség is, hogy elvonatkoztass mások véleményétől. Az emberek elégedetlenek lehetnek a Kos tetteivel és döntéseivel, de nem kell túlreagálni a kritikájukat és elégedetlenségüket.

Bika

Az asztrológusok a hétfőt és a szombatot tartják a hét legveszélyesebb napjainak. Ezeken a napokon veszélyes bolygószögek lesznek, amelyek sajnos negatív hatással lesznek a Bika ügyeire és jólétére. Ezek a szempontok kellemetlen gondolatok és kétségek áradatát is kiválthatják. A családi terhek megmentik a Bikákat az önfeledt szórakozástól. Az új vállalkozásokban ezeknek az embereknek egy kicsit óvatosabbnak kell lenniük, de ez megint csak március 28-án és április 2-án lesz releváns. A hét hátralévő része kresztergős lesz. Ez egy fontos hét, mert a Bikák új célokat tűzhetnek ki maguk elé.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

Ikrek

Az asztrológusok határozottan azt tanácsolják az Ikrek embereknek, hogy szabaduljanak meg a házban lévő kacatoktól és szeméttől. Az április eleje nagyon fontos időszak, amelyet mindenképpen tisztaságban és rendben kell tartani. Ami az oldalválasztást illeti, az asztrológusok azt tanácsolják, hogy kizárólag a jó csapat mellett játszunk. Nem kell a lelkiismereted ellen cselekedned, mert ez mások elégedetlenségének áradatát és általában az élet fekete csíkjának kialakulását idézheti elő. Az Ikrek számára is erősen visszatartó erejű a prioritások megváltoztatása. Meg kell próbálni megoldani azokat a problémákat, amelyek korábban relevánsak voltak.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X