Kos

A komfortzónák veszélyesek lehetnek, de ezen a héten a Kosnak gyakrabban kellene bennük maradnia. A kockázatok és vállalkozások mindenféle veszteségekhez és problémákhoz vezethetnek, de ha okosan választja meg a tevékenységei idejét, akkor a felszínen maradhat sőt, akár sikerrel is járhat. Általánosságban véve a 10. és 16. közötti időszak a Kosok számára aligha nevezhető egyértelműen rossznak. Különböző eseményekkel lesz tele, amelyek sorsfordító jelentőséggel bírhatnak a jövőben. A legfontosabb, hogy ne kapkodjon a döntésekkel, gondosan mérlegeljen minden egyes lépést. Az asztrológusok azt tanácsolják e jegy szülötteinek, hogy legyenek kevésbé idegesek, és ne engedjenek az önelemzésnek.

Bika

A Bikáknak kellemetlen emberek, ellenségek támadásaival kell szembenézniük. A munkában és az üzleti életben lehetséges, sőt szükséges, hogy bizonyos problémákat a kollégákkal egymás mellett oldjanak meg. Ezen a hét napon egy fej jó, de kettő még jobb. A lényeg, hogy a Bikák és partnereik vagy kollégáik között feltétlen bizalom legyen. Jobb, ha nem bevált emberekkel nem kötnek üzletet, és nem kezdenek közös vállalkozásba. Otthon a Bikáknak kellemes gondjaik lesznek, különösen pénteken, amikor a Vénusz és a Szaturnusz között kedvező aszpektus áll fenn.

Ezt már olvastad?
Szombati horoszkóp, Június 10., Új ötleteid támadnak ma

Ikrek

Van néhány dolog, ami tönkreteszi az életkedvét. Az Ikreknek a gyenge Vénusz időszakában kerülniük kell ezeket a dolgokat, és rendkívül figyelmesnek kell lenniük mindarra, amit a bölcsebb emberek mondanak nekik. Fontos, hogy először azokkal a dolgokkal foglalkozzanak, amelyekben e jegy tagjai a legkompetensebbek. A legrosszabb, ami most a szeretteikkel, barátaikkal és a másik féllel való kapcsolatokban történhet, az az üres ígérgetés. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy ne hazudjanak és ne képmutassanak a saját érdekükben, mert ez nagyon negatívan hathat a karmára, és sok problémát hozhat a belátható jövőben.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X