Kos

A Kosnak mindenekelőtt arra kell emlékeznie, hogy mások problémáit most nem lehet megoldani. Ennek oka nem csak a bolygók és csillagok negatív állása miatt van. Ennek számos más jó oka is van, ahogyan arról korábban már beszéltünk. Nem szabad félni a fontos személyes ügyek felvállalásától, mert ezek nagy valószínűséggel valami nagyon jónak apropóját jelentik a belátható jövőben. A Kosok ebben a hét napban nem fogják megkapni, amit szeretnének, de később valami jót kaphatnak. Itt lehet az ideje, hogy fontos tanulságokat vonjanak le az eddigiekből.

Bika

Április derekán a Bikáknak a szerelem terén lehetnek nehézségeik, de optimizmusuknak köszönhetően megbirkóznak a beáramló problémákkal. Az éjszakai fényszögek aktiválják majd ezeknek az embereknek a legjobb és legrosszabb jellemvonásait, így a cselekedeteik nem biztos, hogy teljesen logikusak lesznek. Ez sokaknak nem fog tetszeni, de nem az lesz a baj, hogy egy időre kitaszítottak lesznek. A probléma az, hogy ennek fényében akarják majd manipulálni őket. A Bika jobban jár, ha nem táncol senki más dallamára, bármennyire is rossz a helyzet. Jobb, ha továbbmennek, de egy kicsit óvatosabban.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

Ikrek

Az Ikreknek ezen a héten sok mindentől óvakodniuk kell. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy kerüljék a durvaságot, különösen a rokonaikkal és a párjukkal szemben. Különösen veszélyes lesz a veszekedés 20-án, a teljes napfogyatkozás napján. Az Ikreknek higgadtságra, kiegyensúlyozottságra és nyugalomra van szüksége a nehéz helyzetekben. A csillagok ki akarják billenteni őket az egyensúlyukból, ezért fontos, hogy visszavágjanak.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X