Kos

Itt az ideje, hogy a jóság, az alkotás és az óvatosság útjára lépj. A Kosoknak valódi esélyük van arra, hogy kívülről lássák az életüket, és helyes következtetéseket vonjanak le belőle. Ha kapkodsz, és kockáztatod a hírnevedet, nagyon gyorsan elveszítheted. Az asztrológusok emlékeztetnek arra, hogy a gondolatok erős fegyverek, ezért mielőtt meghúznád a ravaszt valami fontos ügyben, meg kell győződnöd arról, hogy az a megfelelő irányba mutat.

Bika

A Bikáknak reális esélyük van arra, hogy a kreativitás segítségével a legjobb eredményeket érjék el a munkában, az üzleti életben és a szerelemben. Ez kulcsfontosságú, mivel a hagyományos módszerek egyszerűen nem biztos, hogy működnek. Tartsd nyitva a szemed, mert az Univerzum megpróbálhatja segíteni a Bikákat néhány finom jel segítségével. Mindenesetre itt az ideje, hogy a szavakról a tettekre válts.

Ikrek

Az Ikreknek nagyon-nagyon nagy hatása lesz a környezetükre, még ha nem is úgy tűnik. A szavak, a tettek és még egy pillantás is képes az Ikrek bizonyos gondolatokat kiváltani az emberekben. Meg kell próbálni, hogy ezek a gondolatok kreatívak legyenek. Van egy fontos tulajdonsáod – az Ikrek gondolatait mások különösebb nehézség nélkül figyelembe vehetik. Mindenkit inspirálhatsz körülötted, amit akarsz, de jobb, ha óvatos vagy.

Rák

A Rákoknak a hét végén szükségük lesz egy kis felrázásra. Nem az érzelmi kitörésekről van szó, inkább a fizikai aktivitásról. Elmehetsz a városból, sportolhatsz, meglátogathatsz egy érdekes helyet. Ha egész héten a munkahelyeden vagy otthon ülsz, az egyáltalán nem hoz semmi jót. Az asztrológusok arra is emlékeztetnek, hogy minden eredmény kiindulópontja a megfelelően kitűzött cél.

Oroszlán

A legjobb dolog, ami augusztus 14. és 20. között az Oroszlánokkal történhet, hogy megválnak felesleges dolgoktól és emberektől. Ideje abbahagyni a kommunikációt azokkal, akik idegesítőek. Az is fontos, hogy minden felesleges kacatot kidobj, szabadíts fel valamit hasznos és új dologra. Az asztrológusok emlékeztetnek arra, hogy a cselekvés ereje egyenlő az ellenhatás erejével. Ez azt jelenti, hogy alkalmazkodni kell a munkában és a szerelemben jelentkező apró nehézségekhez.

Szűz

A Szűz emberek azok, akik szeretnek elsőre eredményt elérni. Ha valami nem sikerül nekik, feladják, de az augusztus 14-20. közötti héten nem szabad ezt tenned. Nehézségek előfordulhatnak, de ezek a nehézségek kedvezően befolyásolhatják a Szűz jövőbeli sikereit bármelyik területen. Meg kell próbálniuk küzdeni a boldogságukért, különben az életük teljes rémálommá válik.

Mérleg

A Mérlegnek az apró dolgokra kell figyelnie. Ezekben rejlik az igazság és az erő. Az apró dolgokban összpontosul minden, ami a jelen, a jövő, sőt a múlt megértéséhez a legfontosabb. Az univerzum megpróbál segíteni a Mérlegeknek abban, hogy megértsék a gondolataikat, a vágyaikat. Az asztrológusok azt tanácsolják e jegy embereinek, hogy energiájukat kreatív irányba tereljék, rendszeresen segítsék a rokonokat és a barátokat.

Skorpió

A Skorpióknak az élet minden területén sok nehézségre kell számítaniuk, de ezek nem fognak nagy gondot okozni nekik, ha nem háborgatják feleslegesen. Jobb, ha egyelőre csak óvatosan kivárjátok a vihart, egyszerű és megszokott dolgokat végezve. Nehéz előre meghatározni, hogy miért történnek bizonyos dolgok az életben, de a Skorpiók képesek lesznek rá.

Nyilas

Az előrejelzések nagyon jó hetet jósolnak a Nyilasoknak, amelyben képesek lesznek megoldani a felgyülemlett ügyeket, és tisztán nézhetnek a jövőbeli sikereik irányába, ésszerűen értékelve a lehetőségeket és a vágyakat, összehasonlítva azokat egymással. A Nyilasok vágyat érezhetnek arra, hogy elzárkózzanak másoktól és magányosan legyenek. Ez nem rossz vágy, de jobb, ha nem viszitek túlzásba.

Bak

A Bakok olyan időszakot kezdenek, amely egy fényes új jövő kiindulópontja lehet. Ezeknek az embereknek csak a prioritásaikat kell helyesen meghatározniuk, és valami fontosat kell tenniük. Az a jó, hogy ez az, amihez a legjobban értenek. A Bakok képesek lesznek túllépni a komfortzónájukon, ami eredménynek tekinthető, de jobb, ha nem viszik túlzásba – ne feledkezzetek meg a sürgős és fontos dolgokról.

Vízöntő

A Vízöntők képesek lesznek megtalálni a hasznot abban, ami első pillantásra a kárukra irányul. Ez rendkívül nehéz, de ha akarjátok, képesek lesztek abbahagyni bizonyos múltbéli problémák és zavarok sajnálatát. Ez egy rendkívül fontos időszak lesz e jegy képviselői számára. Azt is mondhatjuk, hogy mérföldkő lesz. Jobban oda kell figyelni és jobban oda kell figyelni az apró dolgokra, mások tanácsaira és az eseményekre.

Halak

A Halaknak semmiképpen sem szabad merev keretek közé szorítaniuk magukat, választásra kényszerítve a munka és a kommunikáció, a pihenés és az üzlet között. Minden lehet egészséges szimbiózisban egymással. Csak az a fontos, hogy megértsétek, hogyan érhetitek el ezt a szimbiózist. Mindenesetre ennek a jegynek az emberei nagy valószínűséggel képesek lesznek az életkörülményeket a megfelelő irányba orientálni és irányítani.

X